Carl Haglund on nimitetty Veritas Eläkevakuutuksen toimitusjohtajaksi

Veritas Eläkevakuutuksen hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi KTM Carl Haglundin.

Haglund työskentelee tällä hetkellä johtajana konsulttiyritys Accenturessa ja siirtyy Veritaksen palvelukseen viimeistään tammikuussa 2022. Haglund on aiemmin työskennellyt varatoimitusjohtajana bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupissa, Suomen puolustusministerinä ja Euroopan parlamentin jäsenenä.

”Eläkejärjestelmä on yksi yhteiskuntamme peruspilareista. Carl Haglundin aiempi kokemus eduskunnasta ja Suomen hallituksesta tuo Veritakselle ja eläkealalle syvää ymmärrystä Suomen hyvinvointiyhteiskunnan kehittämisestä. Ansioituneena johtajana ja yrittäjänä Haglund vahvistaa Veritaksen sitoutumista yrittäjiin eläkejärjestelmässä”, sanoo Veritaksen hallituksen puheenjohtaja Kaj-Gustaf Bergh.

”Eläkejärjestelmällä ja eläkeyhtiöillä on tavattoman tärkeä yhteiskunnallinen tehtävä, joka koskettaa kaikkia suomalaisia. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään näiden tärkeiden kysymysten parissa”, Carl Haglund sanoo.

”Veritaksella on hyvä kasvustrategia, jota on mukava päästä toteuttamaan yhdessä motivoituneiden työntekijöiden kanssa. Olen iloinen ja nöyrä uuden tehtävän edessä ja odotan kovasti, että pääsen aloittamaan työt Veritaksessa!”

Haglund aloittaa tehtävänsä perehtymisohjelmalla, joka tehdään yhteistyössä Finanssivalvonnan kanssa. Perehtymisjakso on normaali käytäntö työeläkealan ulkopuolelta tuleville toimitusjohtajille, sillä laki edellyttää toimitusjohtajalta hyvää työeläkevakuutustoiminnan tuntemusta. Veritaksen talousjohtaja Tommy Sandås hoitaa toimitusjohtajan tehtävää perehtymisjakson loppuun asti.

Lähde: STT Info

Vastaa

Back To Top