Molly the Influencer – The First Ever NFT-backed Virtual Influencer is Unveiled

Maailman ensimmäinen NFT-digitaalinen vaikuttaja tasoittaa tietä täysin uudelle tavalle ansaita passiivisia tuloja virtuaalisen, hajautetun vaikuttajamallin avulla.

Molly murtautuu vaikuttaja-avaruuteen uudella ja ainutlaatuisella lähestymistavalla ja julkaisee Molly-vaikuttajan – kaikkien aikojen ensimmäisen NFT:n tukeman virtuaalivaikuttajan – lanseerauksesta. Osana suurempaa Molly-ekosysteemiä Molly-vaikuttaja tarjoaa passiivisia tuloja yhteisölle ja haltijoille voitonjaolla Molly NFT -kokoelman ja Molly Tokenin kautta.

Molly the Influencer

Uskomatonta kyllä, tämä vaikuttajamalli saavutettiin alle kahdessa kuukaudessa Genesis Molly NFT -perustamisen jälkeen. Siitä lähtien tiimi on ollut ahkera työssään ja uranuurtanut digitaalisten vaikuttajien tilaa passiivisten merkkitulojen mahdollistamiseksi panostuksen avulla.

Toteuttaessaan vaikuttajateollisuuden hyödyntämätöntä potentiaalia Molly-tiimi ryhtyi luomaan vaikuttajamallia, joka ei vain tarjoaisi vertaansa vailla olevia etuja haltijoilleen, vaan myös työskentelisi suuremmassa Molly-ekosysteemissä ilmaisena ja kasvavana merkittävän mahdollisuuden segmenttinä. Vaikuttaja Molly voi rakentaa vaurautta 24/7 ilman, että hänen tarvitsee pysähtyä tauolle. Ainoana digitaalisena vaikuttajana, joka tarjoaa palkintoja sijoittajilleen ja yhteisölle, Molly vaikuttaja on alan ahkerin ja menestynein vaikuttaja.

Molly-vaikuttajan on luonut tiimi, joka on myynyt loppuun kolme suurta NFT-kokoelmaa yhteistyössä Black Tape Projectin, Jason Stonen (miljonääri mentori), The Gold Godsin ja Goodweedsin sekä Playboy TV Europen kanssa. He ovat kehittäneet Molly Island Conceptin, lanseeranneet Molly Tokenin ja tarjonneet myös käynnistysalustan brändeille ja vaikuttajille aloittaakseen projektinsa NFT-alueella. Monien muiden saavutusten lisäksi nämä projektit ovat vasta alkua. 

Tutustu Molly the Influenceriin, Molly NFT:hen ja Molly Tokeniin liittyäksesi liikkeeseen ja ollaksesi yhteydessä elinvoimaiseen ja jatkuvasti kehittyvään globaaliin yhteisöön. Käy molly-nft.com luona.

Tietoja henkilöstä Molly

Molly on kokonainen Web3-ekosysteemi, joka keskittyy Molly NFT: iin, Molly Tokeniin ja Molly-vaikuttajaan. Projekti on uusi luova hetki, joka mullistaa 3D NFT -taiteen, modernisoi tokenisoinnin ja on edelläkävijä kaikkien aikojen ensimmäisessä NFT:n tukemassa virtuaalivaikuttajassa. Heidän tavoitteenaan on luoda suurin hajautettu yhteisö ja alfa-ryhmä huippuluokan taidekeräilijöitä ja taiteilijoita samalla kun he ovat digitaalisen vaikuttajatilan edelläkävijöitä. Taiteilijoina, perfektionisteina ja digitaalisina yllyttäjinä Molly-tiimi on sitoutunut pienimpiin yksityiskohtiin, mikä tarjoaa todellista hyötyä, luottamusta, läpinäkyvyyttä ja kasvattaa Molly-käyttäjien ja fanien kehittyvää yhteisöä ympäri maailmaa. 

Vastaa

Back To Top