Suomalaiset suoratoistopalvelut: Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut ovat mullistaneet television katselun. Ne tarjoavat käyttäjille laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia, jotka ovat katsottavissa missä ja milloin tahansa. Suomalaisillakin on tarjolla useita eri suoratoistopalveluita, joista jokaisella on omanlaisensa vahvuutensa ja heikkoutensa.

Yle Areena

Yle Areena on Suomen suurin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ilmaista sisältöä kaikille. Palvelussa on laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua. Yle Areenan vahvuutena on sen monipuolinen sisältö ja ilmaisuus. Palvelu on myös helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvät katseluominaisuudet.

MTV Katsomo

MTV Katsomo on maksullinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monipuolista sisältöä kotimaisista ja ulkomaisista elokuvista, sarjoista, dokumenteista ja urheilusta. Palvelussa on myös eksklusiivista sisältöä, kuten MTV:n ja Discoveryn omia tuotantoja. MTV Katsomon vahvuutena on sen laaja valikoima sisältöä ja eksklusiivinen sisältö. Palvelu on myös helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvät katseluominaisuudet.

Elisa Viihde

Elisa Viihde on maksullinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja, urheilua ja muita ohjelmia. Palvelu sisältää myös Elisan digiboksin ja Elisa Viihde Viaplayn. Elisa Viihteen vahvuutena on sen laaja valikoima sisältöä, Elisa Viihde Viaplayn sisältö ja Elisan digiboksin tarjoamat lisäominaisuudet.

Suomalaiset suoratoistopalvelut vertailu

OminaisuusYle AreenaMTV KatsomoElisa Viihde
HintaIlmainenMaksullinenMaksullinen
SisältöKotimainen ja ulkomainen, ilmainenKotimainen ja ulkomainen, maksullinen, eksklusiivista sisältöäKotimainen ja ulkomainen, maksullinen, eksklusiivista sisältöä, Elisa Viihde Viaplayn sisältö, Elisan digiboksin tarjoamat lisäominaisuudet
HelppokäyttöisyysHyväHyväHyvä
KatseluominaisuudetHyväHyväHyvä

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisten lisäksi myös ulkomaiset suoratoistopalvelut ovat hyvin suosittuja Suomessa. Näihin kuuluvat muun muassa:

Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muita ohjelmia, joista monet ovat eksklusiivista kyseiselle palvelulle. Ulkomaisten suoratoistopalveluiden vahvuutena on niiden laaja valikoima sisältöä ja eksklusiivinen sisältö. Palvelut ovat myös usein helppokäyttöisiä ja tarjoavat hyvät katseluominaisuudet.

Suomalaiset ja ulkomaalaiset suoratoistopalvelut listattuna

Suomalaiset suoratoistopalvelutUlkomaiset suoratoistopalvelut
Yle AreenaNetflix
MTV KatsomoHBO Max
Elisa ViihdeSkyShowtime
Ruutu+Viaplay
C MoreDisney+
Apple TV+Amazon Prime Video
Britbox

Loppupäätelmät

Suomalaisilla on tarjolla useita eri suoratoistopalveluita, joista jokaisella on omanlaisensa vahvuutensa ja heikkoutensa. Suomalaisten suoratoistopalveluiden vahvuutena on niiden ilmaisuus ja monipuolinen sisältö. Ulkomaisten suoratoistopalveluiden vahvuutena on niiden laaja valikoima sisältöä ja eksklusiivinen sisältö. Onko sinulla mikä suoratoistopalvelu vai onko ollenkaan?

One thought on “Suomalaiset suoratoistopalvelut: Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde

Vastaa

Back To Top