Coinigy julkistaa uuden Crypto screener -työkalun ja tarjolla on 8000 kryptovaluuttaa

MORRISTOWN, NJ, 19. syyskuuta 2022 /PRNewswire/ — Johtava kryptovaluuttakauppapaikka Coinigy ilmoitti 19.9.2022 uuden Crypto Screener Tool -työkalunsa saatavuudesta, joka tarjoaa tehokkaan analytiikan, jolla on pääsy vuosien tietoihin yli 8 000 seuratulla kryptomarkkinalla. Tämän työkalun avulla Coinigy asettaa koko kryptovaluuttatietokantansa julkisesti saataville laajentaakseen pääsyä omaisuusluokkaan.

Coinigy logo blue and black

Tiedot ovat saatavilla sen uuden Crypto Screener -työkalun kautta, johon pääsee maailmanlaajuisesti Coinigy-verkkosivuston kautta.

”Kauppiaat voivat hyödyntää laajaa tietojoukkoa, joka kattaa koko kryptoekosysteemin, tunnistaakseen mahdollisuudet ja toimiakseen nopeasti.”

Kryptovaluuttakauppiaat voivat käyttää Coinigyn Crypto Screeneriä löytääkseen kaupankäyntimahdollisuuksia yli 8 000 seuratulla markkinalla, jotka kattavat spot-, defi- ja kryptojohdannaiset. Markkinat voidaan lajitella ja ryhmitellä eri kriteerien mukaan, mukaan lukien markkina-arvo, kaivosmittarit, konsensusalgoritmit ja paljon muuta. Coinigy lisää uusia mittareita päivittäin, kun he julkaisevat koko saatavilla olevan tietojoukkonsa yleisölle.

”Olemme innoissamme voidessamme parantaa kryptomarkkinoiden ymmärtämistä ja analysointia tehokkaalla seulontatyökalullamme.”, totesi toimitusjohtaja Farid Naib. ”Kauppiaat voivat hyödyntää laajaa tietojoukkoa, joka kattaa koko kryptoekosysteemin, joka kattaa lähes vuosikymmenen, tunnistaakseen mahdollisuudet ja toimiakseen nopeasti. Tämä on välttämätön työkalu kaikille aktiivisille ja ammattimaisille kauppiaille, myös päiväkauppiaille.

Coinigyn suosittu monen pörssin kryptokauppapaikka, joka on äskettäin lopetettu beetaversiosta, tarjoaa hienostuneen työkalupaketin aktiivisille kryptovaluuttakauppiaille, jotka haluavat yhdistää koko kryptosalkkunsa yhdelle tilille. Seuraavan sukupolven Crypto Traderille suunnitellut sijoittajat voivat tuoda lompakkonsa ja käydä kauppaa useilla pörsseillä Coinigy-sovelluksen kautta iOS: lle ja Androidille tai suositun verkkoalustansa kautta.

Yhdysvalloissa sijaitseva Coinigy-alusta on saatavilla yli 180 maassa ympäri maailmaa, ja sitä voi käyttää Coinigy.com kautta.

Tietoja Coinigystä

Coinigy on monen pörssin kryptokauppapaikka, joka muodostaa yhteyden yli 45 pörssiin, mukaan lukien Binance, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, FTX, Huobi Pro, Kucoin, Kraken ja Poloniex, sekä 8 200 markkina-alueeseen ja valuuttapariin. Alusta tarjoaa usean pörssin reaaliaikaisia hintatietoja, täysimittaista spot-kaupankäyntiä, tietojen visualisointia, suoraa lohkoketjuanalyysiä ja salkunhallinta-/aggregointityökaluja tilauspohjaisen palvelunsa kautta. Coinigyn omistaa kokonaan Lightspeed Holdings, joka tarjoaa myös osakekauppaa Lightspeed Financial Services -ryhmän välityksen kautta, jossa on Lightspeed Trader.

Lisätietoja:
http://www.coinigy.com

LÄHDE Coinigy

Vastaa

Back To Top