LIMIT BREAK kerää 200 miljoonaa US-dollaria

Limit Break Inc., Gabriel Leydonin ja Halbert Nakagawan perustama yritys, ilmoittaa keränneensä 200 miljoonaa dollaria sijoituspääomaa Buckley Venturesilta, Standard Cryptolta ja Paradigm Venturesilta.

Limit Break, joka tunnetaan DigiDaigaku NFT -kokoelmasta, on myös kerätty sijoittajilta, kuten FTX, Coinbase Ventures, Anthos Capital, SV Angel ja Shervin Pishevar. ”Meillä on täydelliset kumppanit, täydelliset sijoittajat ja täydellinen tiimi, joka tuo pelialan uudelle aikakaudelle”, Leydon ilmoitti.

Nakagawa ja Leydon tunnetaan Machine Zonen  perustamisesta sen roiskeisella mainoksella, jossa on julkkiksia, kuten Arnold Schwarzenneger, Mariah Carey ja Kate Upton, ja sen #1 eniten tuottaneista nimikkeistä, kuten Game of War, Mobile Strike ja Final Fantasy XV: A New Empire.  Leydon ja Nakagawa tunnetaan ”Free-to-Play” -pelaamisen edelläkävijöinä, mutta ne saavat täysin uuden käänteen Limit Breakin myötä.

”Free-to-Play-pelaaminen on päättymässä”, Leydon sanoi, ”ja Limit Break on tulossa korvaamaan sen.”

Limit Breakin ensimmäinen yritys, DigiDaigaku NFT -kokoelma, tarjottiin yleisölle täysin ilmaiseksi.  Limit Break odottaa ”Free Mint Gamesin” korvaavan IPO-tyylisen varainhankinnan, joka hallitsi NFT-tilaa vuonna 2021 ja antoi mahdollisille pelintekijöille mahdollisuuden myydä osia tulevista ”Play-to-Earn” -peleistä sadoilla miljoonilla dollareilla. ”Tämä malli ei toimi”, selitti Leydon, ”mutta free-to-own-mallimme toimii.”

Leydonin mukaan muutamat ”Play-to-Earn” -pelit, jotka saavuttavat jonkin verran menestystä, muuttuvat väistämättä ”Play-to-Earn” -pelistä ”Play-to-Selliksi”, kun pelaajasijoittajat kaatavat markkinat ja dumppaavat yhä arvottomammat NFT:t ja kryptovaluutat, jotka kerran pitivät nämä huolellisesti keksityt taloudet yhdessä.

DigiDaigakun lanseerauksen myötä Limit Break aikoo ottaa käyttöön uuden mallin nimeltä ”Free-to-Own”, joka korvaa sekä ”Play-to-Earn” että ”Free-to-Play”.

Limit Break perustettiin elokuussa 2021.  Sen nimi on saanut inspiraationsa ”Limit Break” -taistelujaksosta, joka on suosittu RPG-peleissä, kuten Final Fantasy -sarjassa. Leydon, joka murtautui peliteollisuuteen pelitestaajana 1990-luvulla, rakensi Limit Breakin hauskan, interaktiivisen Web 3 -pelaamisen visionsa ympärille ja pyrkii täyttämään suuren tyhjiön tuossa orastavassa tilassa.

”Ihmiset puhuvat Web 3 -pelaamisesta kuin futuristinen väistämättömyys”, Leydon sanoo, ”se ei ole. Se vaatii ihmisiä suunnittelemaan ja rakentamaan sen oikein. Ja ne ihmiset työskentelevät Limit Breakilla.”


Muuta luettavaa muualta:

Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista

Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde  ja paljon muuta uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä.

Vastaa

Back To Top