Moniketjuinen tulevaisuus tuo useita kilpailijoita Bitcoinille ja Ethereumille – Analyytikot

Moniketjuinen tulevaisuus pakottaa molemmat nykyiset kryptomarkkinajohtajat –   Bitcoinin (BTC) ja Ethereumin (ETH)  – luopumaan joistakin asemistaan ​​uusille verkoille ja lohkoketjuille Messarin analyytikkojen mukaan.

Ryan Watkins sanoi keskustellessaan Messarin Mainnet 2021 -tapahtumassa maanantaina analyytikko Wilson Withiamin ja Messarin toimitusjohtajan Ryan Selkisin kanssa, että nykyinen moniketjuinen ympäristö tarjoaa ”niin monia tapoja olla tuottava pääomallasi”, että kysymys todella muuttuu että miten bitcoin voi pysyä ajankohtaisena myös tulevaisuudessa.

Luottoa tulevaisuus

Ja vaikka yrityksen toimitusjohtaja ja analyytikot näyttävät luottavaisilta, että tulevaisuus on moniketjuinen, Watkins ei hylännyt bitcoinia kokonaan.

”Ihmiset bitcoinissa keskittyvät enemmän makroon, kun taas Ethereum (ETH) ja muut omaisuussijoittajat ovat enemmän kasvua suuntaavia”, Watkins väitti.

Hän kuitenkin lisäsi myös, että molemmat omaisuuserät jatkavat olemassaoloaan ja ovat merkityksellisiä, mutta teki samalla myös sen väitteen, että bitcoin ei ole ainoa olemassa oleva arvoltaan tärkeä kryptovarasto ja että se voisi hyvinkin ohittaa toisen kryptoalueen tulevaisuudessa. Jos haluat lukea enemmän Ethereumista, niin siitä löytyy lisää tekstiä mm. Uusi bittivaluutta-sivustolta.

Tähän asti Messarin analyytikko Wilson Withiam oli samaa mieltä sanoen, että ”arvon ja hyödyllisyyden varasto on enemmän kuin vain arvon varasto.” Hän lisäsi edelleen, että hänen on vaikea nähdä toista omaisuutta, joka ei ohita bitcoinin markkina -arvoa, jos sillä on enemmän hyötyä.

Kommentoidessaan edelleen moniketjuista tulevaisuutta Withiam sanoi, että ”koko taloutta rakennetaan” tällä hetkellä käytössä oleville eri lohkoketjualustoille, joihin kuuluu paljon muutakin kuin vain Ethereum.

Keinottelu lisääntyy

”Keinottelua on edelleen paljon”, Withiam myönsi ja lisäsi, että ”todellista arvoa” tulee lopulta monista näistä hankkeista ja erityisesti hajautetusta rahoituksesta ( DeFi ).

Samanaikaisesti toisessa paneelikeskustelussa samassa tapahtumassa älykkään sopimusprotokollan Terra (LUNA) perustaja Do Kwon jakoi ajatuksen moniketjuisesta tulevaisuudesta sanoen, että on ”huono idea panostaa kaikkiin sovelluksiin” yhdeksi globaaliksi tietokoneeksi ”, aivan kuten on huono idea, että kaikki maailmassa asuvat samassa kaupungissa.

Tulevilla kerros-1-protokollilla, kuten Avalanche (AVAX) ja Solana (SOL), on ”elinvoimainen ekosysteemi”, jonka avulla voidaan ”rakentaa upeita tuotteita”, Terran perustaja sanoi ja ehdotti seuraavaa:

”Periaatteessa riippumatta siitä, millaisia ​​käyttötapoja rakennetaan lohkoketjun päälle, ehkä on järkevää, että meillä on moniketjuinen tulevaisuus.”

One thought on “Moniketjuinen tulevaisuus tuo useita kilpailijoita Bitcoinille ja Ethereumille – Analyytikot

Vastaa

Back To Top