Pikasiirto palvelu – Nopea ja turvallinen tapa siirtää rahaa

Laskujen maksaminen

Pikasiirto on uusi palvelu, jonka avulla pystyt lähettämään ja vastaanottamaan rahaa kotimaisten pankkitilien välillä reaaliaikaisesti. Pikasiirto toimii päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Mikä on Pikasiirto?

Pikasiirto on SEPA-maksu, joka perustuu pankkien väliseen reaaliaikaiseen maksuliikenteeseen. SEPA tarkoittaa Single Euro Payments Areaa, joka on eurooppalaisten pankkien yhteinen maksuliikenteen alue.

Pikasiirron avulla pystyt lähettämään rahaa toiselle henkilölle tai yritykselle. Rahat siirtyvät saajan tilille sekunneissa, riippumatta siitä, missä pankissa saaja on.

Pikasiirron edut

Pikasiirrolla on useita etuja verrattuna tavalliseen tilisiirtoon:

  • Nopeus: Pikasiirto on nopein tapa siirtää rahaa kotimaisten pankkitilien välillä. Rahat ovat perillä heti, riippumatta päivästä ja kellonajasta.
  • Turvallisuus: Pikasiirto on yhtä turvallinen kuin tavallinen tilisiirto. Siirto tapahtuu aina pankkitunnusten avulla.
  • Käyttökelpoisuus: Pikasiirto on helppokäyttöinen. Sen voi tehdä verkossa, mobiilisovelluksessa tai pankin verkkopankissa.

Pikasiirron käyttö

Pikasiirron tekeminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain tietää saajan tilinumero ja summa, jonka haluat siirtää.

Pikasiirron voit tehdä verkossa, mobiilisovelluksessa tai pankin verkkopankissa.

Verkkosivusto

Pikasiirron verkkosivustolla voit tehdä pikasiirron helposti ja nopeasti. Sivustolla täytät vain saajan tilinumeron, summan ja pankin, josta haluat tehdä siirron.

Mobiilisovellus

Pikasiirron mobiilisovellus on kätevä tapa tehdä pikasiirtoja. Sovelluksessa voit tehdä siirron helposti ja nopeasti muutamassa vaiheessa.

Pankin verkkopankki

Jos sinulla on pankin verkkopankkitunnukset, voit tehdä pikasiirron myös pankin verkkopankissa. Verkkopankissa siirron tekeminen onnistuu yleensä muutamassa vaiheessa.

Pikasiirron kulut

Pikasiirron kulut vaihtelevat pankista riippuen. Yleensä pikasiirrosta peritään 2,9 % + 2 € käsittelymaksu.

Pikasiirto ja muut maksutavat

Pikasiirto on yksi monista maksutavoista, joita voit käyttää rahasiirtoon. Muita yleisiä maksutapoja ovat:

  • Tilisiirto
  • Maksukortti
  • Verkkomaksu
  • Pikavippi

Pikasiirto on nopein tapa siirtää rahaa, mutta se voi olla myös kallein. Tilisiirto on yleensä halvempi, mutta se kestää pidempään. Maksukortti ja verkkomaksu ovat myös helppokäyttöisiä maksutapoja, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä turvallisia kuin pikasiirto. Pikavippi on nopea tapa saada rahaa, mutta se on myös kallis ja riskialtis.

Pikasiirron tulevaisuus

Pikasiirto on uusi palvelu, mutta se on jo saavuttanut suuren suosion Suomessa. Pikasiirto on helppokäyttöinen ja turvallinen tapa siirtää rahaa, ja se onkin korvaamassa tilisiirtoa yhä useammassa tilanteessa.

Pikasiirron suosion kasvua on odotettavissa myös tulevaisuudessa. Kun yhä useammat ihmiset käyttävät mobiililaitteita, pikasiirto on entistäkin kätevämpi tapa siirtää rahaa.

Hae lainaa jopa 10,000€ asto Bondorasta:

Lue myös: Käytetyt puhelimet (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)

2 thoughts on “Pikasiirto palvelu – Nopea ja turvallinen tapa siirtää rahaa

Vastaa

Back To Top