Sandbox ja Brinc ilmoittivat US$ 50M Open Metaverse Accelerator Program -rahoituksesta 100 startupille 

Sandbox Metaverse Accelerator Program investoi 30–40 lohkoketjuyritystä vuodessa, mikä auttaa kehittämään avointa metaversea
Ohjelma investoi jopa 250 000 dollaria jokaiseen käynnistykseen. Huippusuorittajat saavat myös SAND- ja LAND-avustuksia sekä jatkoinvestointeja
Hyväksytyillä startup-yrityksillä on pääsy korkean profiilin mentoreihin ja tukea heiltä, mukaan lukien: Cathy Hackl (Futures Intelligence Group), Holly Atkinson (Sandbox), Holly Liu (Kabam), Janine Yorio (Republic Realm), Leah Callon-Butler (Emfarsis), Manav Gupta (Brinc), Sebastien Borget (Sandbox), Serena Tabacchi (Modern Digital Art Museum), Susan Cummings (Petaverse), Yam Karkai (Wordl of Women), Yat Siu (Animoca Brands), Yingzi Yuan yms

HONG KONG, 26.1.2022 /PRNewswire/ — The Sandbox, johtava hajautettu pelimetaversaatio ja  Animoca Brandsin tytäryhtiö, on sitonut 50 miljoonaa dollaria Brincille, johtavalle globaalille yrityskiihdyttämölle, Sandbox Metaverse Accelerator Programmille, joka kohdistaa rahat 100 startupille avoimen metaversenraivauksen parantamiseksi.

Kun sovellukset ovat nyt avoinna ja ensimmäisen kohortin on tarkoitus alkaa vuoden 2022 toisena aikana, Sandbox Metaverse Accelerator Program on omistettu kappale Launchpad Lunassa, kiihdyttimessä, joka lanseerattiin vuoden 2021 puolivälissä Brincin ja Animoca Brandsin yhteistyönä. Uuden ohjelman tavoitteena on nopeuttaa 30–40 startupia vuodessa kolmen vuoden aikana. Ohjelma investoi lupaavien startup-yritysten ja projektien kehittämiseen, mentoroi, kouluttaa ja tukee sitä ja tarjoaa samalla pääsyn mahdollisiin kumppanuuksiin ja liiketoiminnan kehittämismahdollisuuksiin The Sandboxin, Animoca Brandsin ja Brincin kasvavissa verkostoissa.

Uusi ohjelma etsii startup-yrityksiä, jotka voivat parantaa avointa metaversumia, joita arvioidaan niiden pidon, teknisen asiantuntemuksen ja kyvyn tarjota ainutlaatuisia kokemuksia. Ohjelmaan hyväksytyt startupit saavat alkuinvestoinnin, joka on enintään 250 000 dollaria. Sandbox myöntää myös jopa 150 000 yhdysvaltain dollarin lisäapurahoja SAND-rahakkeina parhaille esiintyjille sekä LAND-avustuksia. Startupit, jotka osoittavat mielekästä vetovoimaa ohjelman jälkeen, voivat myös hakea jatkoinvestointeja The Sandboxilta, Animoca Brandsilta ja Brinciltä.

The Sandbox Metaverse Accelerator Programin ydindirektiivi on tukea uusien startup-yritysten lanseerausta, jotka voivat edistää Sandbox-ekosysteemin kasvua ja laajentumista rakentamalla ainutlaatuisia kokemuksia ja täyttämällä alustan tuoreella luovuudella ja uudella sisällöllä. Uraauurtavia lohkoketjualan startup-yrityksiä taiteen, keräilyesineiden, kulttuurin, viihteen, pelaamisen, median, sisällön ja suoratoiston aloilla kannustetaan hakemaan. Nopeutetut startupit voivat edistää Sandboxin nopeasti kasvavaa ekosysteemiä ja sitoutua aktiivisesti sen olemassa olevaan ja kasvavaan käyttäjäkuntaan. Online-sovellukset ovat nyt avoinna osoitteessa:  brinc.io/metaverse.

Sandbox Metaverse Accelerator Program tukee avointa metaversea, joka perustuu yhteisiin arvoihin ja avoimeen, läpinäkyvään ja hajautettuun hallintoon. Tämä korvaa suljettujen alustojen nykyisen paradigman voimakkaiden verkkovaikutusten ansiosta ja luo kestävämmän digitaalisen tulevaisuuden.

Ohjelman tukijoita ovat Yat Siun (Animoca Brands), Sebastien Borgetin (Hiekkalaatikko), Manav Gupta (Brinc)   ohella: Cathy Hackl (Futures Intelligence Groupin toimitusjohtaja), Holly Atkinson (The Sandboxin johtava lohkoketjukehittäjä), Holly Liu (Kabamin perustaja), Janine Yorio (Republic Realmin toimitusjohtaja), Leah Callon-Butler (Emfarsiksen johtaja ja CoinDeskin kolumnisti), Pavel Bains (Bluzellen perustaja),  Serena Tabacchi (nykyajan digitaalisen taiteen museon johtaja ja perustaja), Susan Cummings (Petaverse Networkin toimitusjohtaja), Yam Karkai (World of Womenin perustaja) ja Yingzi Yuan (Metaverse Summitin perustaja ja rakentaja). Web 3.0-johtajat Altitude Gamesista, Binancesta, Dragonfly Capitalista, Republic Cryptosta ja True Global Venturesista tarjoavat myös mentorointia.

Sandbox-metaversion tavoitteena on mullistaa se, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa jokapäiväisessä elämässään, mukaan lukien kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sosiaalisesti, tekevät ostoksia tai kuluttavat viihdettä. Viimeaikaisiin kumppanuuksiin The Sandboxin kanssa kuuluu Snoop Dogg, joka omistaa virtuaalista maata metaversuissa ja antaa käyttäjille VIP-pääsyn konsertteihin, tapahtumiin ja omistettuihin digitaalisiin kohteisiin; Atari, arcade-pelien edelläkävijä, joka on nähnyt viimeaikaisen menestyksen maailmanlaajuisena pelibrändinä RollerCoaster Tycoonin kanssa, joka esittelee IP: t portfoliostaan Sandbox-metaverenttiin; ja Skybound Entertainment, joka toi The Walking Dead -pelikokemuksen virtuaalimaailmaan.

Brinc jatkaa investointeja ja tukee startup-yrityksiä avoimessa metaversiossa, joka edustaa uutta digitaalista rajaa. Keskeisiä painopistealueita ovat viihde, koulutus ja osallistavuus tasapuolisemman digitaalitalouden avulla. Uusi ohjelma tukee startup-yrityksiä integroimalla kestävän kehityksen, osallisuuden ja tasavuuden liiketoimintamalleihinsa.

Kumppanien kommentit

Sebastien Borget, Yksi Sandboxin perustajista ja Blockchain Gamer Alliancen puheenjohtaja, sanoi: ”Sandboxin Metaverse Accelerator on merkittävä laajennus jatkuvaan sitoumukseemme tukea seuraavan sukupolven metaversuaaleja yrittäjiä. Mielikuvituksen, ideoiden ja kovan työn avulla startupit ympäri maailmaa voivat toteuttaa visioitaan ja edistää yhteiskunnallista vaikuttavuutta luomalla enemmän mahdollisuuksia kaikille. Olemme erityisen innokkaita tukemaan aliedustettuja perustajia heidän tavoitteissaan, kun he tutkivat Sandbox-ekosysteemiin tarjottuja äärettömiä mahdollisuuksia.”

Animoca Brandsin hallituksen puheenjohtaja ja perustaja Yat Siu sanoi: ”Avoin metaversu ei ole minkään yksittäisen yksikön omistuksessa, ja se tarjoaa siten uskomattoman mahdollisuuden luoda osallistava ja yhteistyöhön perustuva ei-summa-ympäristö, joka perustuu avoimuuteen, tasatasavuuteen, käyttäjien hallintoon ja digitaalisiin omistusoikeuksiin. Olemme ylpeitä siitä, että kumppanuutemme Brincin kanssa vauhdittaa kiihdytinohjelmia, jotka tukevat perustajia innovoimaan ja laajentamaan luojataloutta.”

Brincin perustaja ja toimitusjohtaja Manav Gupta sanoi: ”Uskomme, että metaverssi ei ole vain kohde, vaan uusi tapa puhua oikeudenmukaisesta ja kestävämmällä tulevaisuudesta. Esimerkiksi digitaalisten kokemusten kehittyessä meillä on vähemmän syitä päästää hiiltä matkustaaksemme töihin tai leikkiin. Voimme jopa vähentää sellaisten fyysisten maailman tuotteiden (taide, keräilyesineet, kauppatavarat jne.) ostoja, joilla on yleensä erittäin kestämättömiä tuotantovälineitä ja jotka ovat merkittäviä ilmastonmuutoksen aiheuttajia. Uudet metaverssit startupit ja Web 3.0 -teknologiat voivat paitsi kehittää uusia tapoja työskennellä ja pelata myös demokratisoida rahoituspalvelujen, koulutuksen ja viihteen saatavuutta. Uskomme, että metaversumia menestyäksemme tarvitsemme kehittäjiä ja sisällöntuottajia menestyäksemme – ja tämä kiihdytin tarjoaa täydellisen alustan, jonka avulla he voivat tehdä niin.”

Sandboxista lisää

Animoca Brandsin tytäryhtiö Sandbox on yksi hajautetuista virtuaalimaailmoista, joka on vauhdittanut virtuaalisten kiinteistöjen kysynnän viimeaikaista kasvua, kun se on tehnyt yhteistyötä suurten IP: n ja tuotemerkkien kanssa, mukaan lukien The Walking Dead, Atari, Rollercoaster Tycoon, Care Bears, The Smurffit, Shaun the Sheep ja Binance. Perustuu olemassa olevaan The Sandbox IP: hen, jolla on yli 40 miljoonaa maailmanlaajuista asennusta mobiililaitteilla, Sandbox-metaversu tarjoaa pelaajille ja luojille hajautetun ja intuitiivisen alustan, joka luo mukaansatempaavia 3D-maailmoja ja pelikokemuksia sekä tallentaa, käydä kauppaa ja kaupallistaa turvallisesti luomuksiaan.

Lisätietoja on osoitteessa www.sandbox.game.

One thought on “Sandbox ja Brinc ilmoittivat US$ 50M Open Metaverse Accelerator Program -rahoituksesta 100 startupille 

Vastaa

Back To Top