Solana Ventures, Forte ja Griffin Gaming sijoittavat 150 miljoonaa dollaria lohkoketjupeleihin

Solana Ventures,  Forte ja Griffin Gaming Partners ilmoittivat sijoittavansa 150 miljoonaa dollaria lohkoketjupeleihin.

Tavoitteena on investoida Web 3 -pelintekijöihin, jotka luovat  hajautettuja pelejä Solana-lohkoketjuun. Tällaisissa peleissä käytetään usein  NFT -rahakkeita, jotka käyttävät lohkoketjun digitaalisen tilikirjan läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta ainutlaatuisten digitaalisten kohteiden todentamiseen.

NFT: t ovat lähteneet liikkeelle viimeisen vuoden aikana, ja salauskeskeiset peliyritykset ovat nähneet suuria menestyksiä NFT-peleissä, kuten Axie Infinity. Nyt vakiintuneet pelinkehittäjät ottavat huomioon ja siirtyvät NFT-pelimarkkinoille uusien tapojen kaupallistamiseksi digitaalisia kohteita.

Solana Ventures on peleissä suositun Solana Labsin strateginen sijoitushaara. Griffin Gaming -kumppaneilla  on yksi suurimmista rahastoista peleihin sijoittamiseen, ja  Forte tarjoaa infrastruktuurin ja säädöstenmukaisuuden peliyrityksille, jotka haluavat siirtyä lohkoketjupeleihin nopeasti. Forte keräsi hiljattain 725 miljoonaa dollaria  omaa rahoitustaan.

”Ekosysteemi määrittelee edelleen, miltä lohkoketjun ja pelaamisen risteys näyttää”, Solana Venturesin osakas Matthew Beck sanoi lausunnossaan. ”Ja olen iloinen voidessani tehdä yhteistyötä Forten ja Griffin Gaming Partnersin kanssa auttaakseni tukemaan tätä uuden sukupolven pelien suunnittelua ja rakenteluja.

Lohkoketjua hyödyntäneissä peleissä pelaajat voivat todella omistaa tavaroita sen sijaan, että tekisivät puhtaita viihdekustannuksia, koska heidän digitaaliset tuotteensa voidaan todentaa. Pelaajat ympäri maailmaa voivat vapaasti käydä kauppaa tavaroilla ja palveluilla keskenään ja osallistua yhteisön talouksiin, jotka palkitsevat luovuutta, yhteistyötä ja taitoa. Nämä uudet järjestelmät tarjoavat pelaajille ja yhteisöille ympäri maailmaa uusia luovia ja taloudellisia mahdollisuuksia.

”Pelaaminen ja interaktiivinen media eivät olisi lohkoketjun kulmakivi tänään ilman monia teknisiä kehityssuuntia, joita yhteisö on saavuttanut viimeisen vuosikymmenen aikana – Solana on johtava esimerkki, joka on auttanut tasoittamaan tietä skaalautuvuudella ja UX: lla, jotka sopivat vastaamaan näitä vaativia kokemuksia”, sanoi Griffin Gaming Partnersin osakas Pierre Planche lausunnossaan.

Forten alustan avulla pelin julkaisijat voivat helposti integroida nämä lohkoketjuteknologiat peleihinsä, ja niissä on tuotteita saumattomiin, upotettaviin rahakelompakoihin, NFT-mintingiin ja myyntiin, maksukiskoihin ja muihin palveluihin, jotka on rakennettu erityisesti lohkoketjun rahaketalouksille sekä digitaalisten ja virtuaalisten resurssien hallinnalle.

”Lohkoketju antaa kustantajille mahdollisuuden sitoutua pelaajakantoihinsa innovatiivisilla tavoilla”, forten toimitusjohtaja Josh Williams sanoi lausunnossaan. ”Kun pelinkehittäjien oli kerran luotava jatkuvasti uutta sisältöä pelaajille kertaostoksina, NFT: n ja muiden lohkoketjuteknologioiden myötä, pelin kehittäjät voivat nyt tarjota yleisölleen todellisia omistusoikeuksia ja luoda omavaraisia ja kukoistavia talouksia peleissään.”

Hän lisäsi: ”Solana vetää lohkoketjupelaamisen tulevaisuutta eteenpäin, koska sen erittäin nopeat ja edulliset ratkaisut takaavat skaalautuvuuden jopa kymmenissä tuhansissa liiketoimissa sekunnissa, mikä tekee pelien rakentamisesta Fortelle Solanan kanssa toteuttamiskelpoista ja kustannustehokasta sekä kehittäjille että pelaajille. Meillä on myös kunnia tehdä yhteistyötä Griffin Gaming Partnersin kanssa, jolla on esimerkillinen maine työskennellessään kustantajien kanssa rakentaaksemme pelialan tulevaisuuteen suuntautuneimpia nimikkeitä.”

Griffin on sijoittanut yli 400 miljoonaa dollaria pelaamiseen ja Web 3 -pelaamiseen liittyviin yrityksiin kahden viime vuoden aikana, mukaan lukien sen johtava investointi Forten luokkansa parhaaseen lohkoketjupelaamisen ja tasapainoisen digitaalisen talouden alustaan. Griffiniä tukee yli tusina maailman johtavia peli-, media- ja teknologiayrityksiä Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

”Griffin on innoissaan voidessaan jatkaa tiivistä yhteistyötä Forten ja Solanan kanssa auttaakseen lohkoketjupeliekosysteemiä eteenpäin keskittymällä oikeaan tekniikkaan, laadukkaaseen pelaamiseen ja pitkän aikavälin arvoon”, griffin Gaming Partnersin perustaja Nick Tuosto sanoi lausunnossaan.

Solana on maailman tehokkain lohkoketju, joka tukee 65 000 tapahtumaa sekunnissa, 400 millisekunnin lohkofinaalisuutta ja keskimääräisiä transaktiokustannuksia 0,00025 dollaria. Verkko on myös erittäin energiatehokas, ja tapahtumat käyttävät vähemmän energiaa kuin kaksi Google-hakua.

Tämä on toinen lohkoketjuun keskittyvä sijoitusaloite Solana Ventures, joka on ilmoittanut 100 miljoonan dollarin rahaston jälkeen yhteistyössä FTX: n ja Lightspeedin kanssa.

Vastaa

Back To Top