THNDR Games lanseeraa uuden Bitcoin-pelin tuodakseen Bitcoinin maailmalle

THNDR Games, johtava bitcoin-peliyritys, joka rakentaa mobiili bitcoin-pelejä ja -työkaluja, ilmoitti julkaisevansa uusimman pelinsä, Club Bitcoin: Solitaire. Tämän julkaisun tavoitteena on tuoda ilmaista bitcoinia laajemmalle yleisölle: erityisesti naisyleisölle ja kehittyville markkinoille.

Club Bitcoin: Pasianssi. Liity klubiin ja voita ilmaista bitcoinia pelaamalla tätä klassista, pasianssityylistä korttipeliä!

THNDR:n pyrkimykset tuoda ilmaista bitcoinia maailmaan pelaamisen kautta toimivat. Yli 80% THNDR: n käyttäjistä on uusia bitcoinissa ja ansaitsevat ensimmäisen ilmaisen bitcoininsa THNDR: n play-to-earn bitcoin-peleissä. Club Bitcoin: Solitaire sijaitsee noin 60 % THNDR:n käyttäjistä kehittyvillä markkinoilla, joten se on THNDR:n seuraava askel ilmaisen bitcoinin tuomisessa maailmaan.

Älylaitteiden maailmanlaajuisen levinneisyysasteen noustessa 2.6 miljardia ihmistä ympäri maailmaa pelaa mobiilipelejä. Mielenkiintoista on, että 63% näistä käyttäjistä on naisia ja nopein kasvu tapahtuu kehittyvillä markkinoilla. Ilmaiseksi pelattavat mobiili bitcoin-pelit tarjoavat täydellisen alustan ilmaisen bitcoinin tuomiseen perinteisesti aliedustetulle yleisölle.

Pasianssilla ja klassisilla korttipeleillä yleensä on valtava vetovoima, ja ne ovat jatkuvasti sovelluskaupan suosituimpia sovelluksia. Ne toimivat myös turvallisena, tuttuna ja hauskana ympäristönä, jossa käyttäjät voivat oppia bitcoinista ja ansaita ensimmäisen ilmaisen bitcoininsa. Bitcoin-pelit ovat avain ilmaisen bitcoinin tuomiseen maailmaan.

THNDR tuo bitcoinin maailmalle pelaamisen kautta ja tarjoaa maailmanluokan mobiilipelejä ja bitcoin-työkaluja kehittäjille ja yrityksille.

Aiheeseen liittyvä linkki:
https://www.thndr.games


Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. 

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Vastaa

Back To Top