5 parasta uutta kryptovaluuttaa

kryptovaluuttapörssi

Vaikka suosituilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoinilla ja Ethereumilla, on paljon tarjottavaa, sijoittajat näkevät suurimmat voitot suhteellisen uusista kolikoista, jotka eivät ole vielä saaneet massa-adoptioita. Mutta kun satoja uusia kryptovaluuttoja julkaistaan vuosittain, voi olla vaikea selvittää, mitkä digitaaliset valuutat ovat huomiosi arvoisia.

Tässä oppaassa paljastamme parhaat 5 uutta kryptovaluuttaprojektia, joihin voit sijoittaa vuodelle 2022.

Parhaat 5 kryptovaluuttaa ostaa tänään

Tutkimme kymmeniä uusia digitaalisia valuuttoja tuodaksemme sinulle parhaat valintamme vuodelle 2022. Tässä on 5 parasta uutta kryptovaluuttaprojektia, joita voit ostaa tänään:

1. Terra (LUNA)

Luna on Terra-lohkoketjun alkuperäinen kolikko, terraform labsin luoma uusi projekti. Alle vuodessa Terra on siirtynyt lanseerauksesta ansaitsemaan paikkansa ethereumin toiseksi suurimpana DeFi(hajautettu rahoitus) -hankkeena. Terra luo stablecoineja, jotka on sidottu useisiin eri fiat-valuuttoihin, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, euro, Kiinan juan, Japanin jeni, Englannin punta ja muut.

Terrasta tekee niin mielenkiintoisen se, että käyttäjien näkökulmasta se toimii paljon perinteisen digitaalisen maksujärjestelmän tavoin. Alustaa on kutsuttu ”AliPay on the blockchain”, koska se tekee tavaroiden ja palvelujen maksamisesta yksinkertaista, nopeaa ja halpaa.

Toisin kuin AliPay ja PayPal, kaikki Terran koordinoimat tapahtumat tapahtuvat lohkoketjussa. Terra stablecoins pitää arvonsa, koska niiden louhinta vaatii käyttäjiä polttamaan Lunan. Joten markkinavoimat pitävät Terran hinnan erittäin lähellä sen edustamien fiat-valuuttojen arvoa.

2. Algorand (ALGO)

Algorand on vuonna 2019 mit-matemaatikon avulla luotu kryptovaluutta. Kryptovaluutalla on paljon yhtäläisyyksiä Bitcoiniin, mutta se käyttää uutta validointimekanismia, joka tunnetaan puhtaana panoksena.

Puhtaan panoksenkestävän etu on, että se on nopeampi ja vaikeampi väärentää kuin Bitcoinin käyttämä panostuksen todistealgoritmi. Joten tapahtumat voivat tapahtua nopeasti, halvalla ja turvallisesti.

Algorand sisältää myös älykkäitä sopimuksia ja kehittää parhaillaan omaa DeFi-sovellusverkostoaan. Algorand ei ole vieläkään nähnyt laajaa käyttöönottoa salausharrastajien keskuudessa, mutta se voi muuttua, koska se käsittelee tapahtumia yli 100 kertaa nopeammin kuin Bitcoin.

3. Curve (CRV)

Curve on hajautettu kryptovaluuttapörssi, joka on optimoitu pitämään transaktiomaksut alhaisina vaihdettaessa samaan arvoon sidottujen digitaalisten valuuttojen välillä. Se käsittelee vain stablecoineja, kuten Tether, USD Coin, DAI ja muut.

Curve on houkutteleva, koska se tarjoaa arbitraasimahdollisuuksia stablecoinien kaupankäyntiin sekä korkean likviditeetin stablecoineille. Se tarjoaa käyttäjille myös kannustimia lukita rahakkeensa jopa 4 vuodeksi kerrallaan – paljon kauemmin kuin useimmat muut pörssit.

CRV-tunnus on käyrän vaihdon alkuperäinen tunnus. Sitä käytetään pääasiassa Curve-pörssin hallintaan, mutta se on myös suorin tapa sijoittaa tähän hajautettuun vaihtoalustaan.

4. Decentraland (MANA)

Decentraland on enemmän kuin vain kryptovaluutta. Se on Ethereum-lohkoketjuun rakennettu virtuaalimaailma, jossa pelaajat voivat luoda omia virtuaaliyhteisöjään. Peli toimii myös markkinapaikkana, koska pelaajat voivat ostaa ja myydä tontteja Decentraland 3D -maailmassa. Tontit ovat pääasiassa NFT:iä, ja maanomistajat voivat liittyä yhteen muodostaakseen kehitysalueita yhteisten etujensa perusteella.

Decentralandissa MANA-kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, jota käytetään maa-NFT: n ja muiden virtuaalituotteiden ja -palvelujen ostamiseen. Kun Decentralandin suosio on kasvanut, niin on myös MANA: n kysyntä.

Kiinnostus metaversen nousuun – Facebook muutti äskettäin nimensä Metaksi ja Microsoft on investoinut voimakkaasti metaverssiin kehitykseen – Tulevaisuus näyttää valoisalta Decentralandille. Se tietää hyvää MANA:lle.

5. Fantom (FTM)

Fantom on yksi useista uusista lohkoketjualustoista, jotka kehittyivät vaihtoehtona Ethereumille. Ethereumin tavoin Fantom pystyy toteuttamaan älykkäitä sopimuksia ja toimimaan isäntänä monenlaisille hajautetuille sovelluksille. Fantom eroaa Ethereumista huomattavasti nopeammin, mikä mahdollistaa enemmän tapahtumia sekunnissa ja vähentää Fantom-lohkoketjun transaktiokustannuksia.

Fantom ei ole ainoa lohkoketju, joka haluaa syrjäyttää Ethereumin. Cardano ja Solana tarjoavat molemmat samanlaisia palveluja, vaikka näiden alustojen lohkoketjujen taustalla oleva koodi on hieman erilainen.

Fantom-kryptovaluuttaa käytetään Fantom-lohkoketjun panostamiseen ja tapahtumien vahvistamiseen. Sitä käytetään myös hallintoon ja sitä voidaan käyttää pikamaksuihin. Etsi Fantomin arvon kasvavan, kun Fantom-lohkoketju näkee kasvavan käyttöönoton.

Mistä ostaa uusia kryptovaluuttoja?

Paras tapa ostaa uusia kryptovaluuttoja on kryptovaluuttapörssi. Suosituimmat pörssit tarjoavat kymmeniä digitaalisia valuuttoja ja lisäävät uusia kolikoita nopeasti, kun niiden suosio kasvaa.

Katsotaanpa tarkemmin parhaita pörssejä, joita voit käyttää ostamaan 5 parasta uutta kryptovaluuttaa tänään.

🏷️ Sijoita eToron avulla jo tänään!

1. eToro – Yleinen paras vaihto uusien kryptovaluuttojen ostamiseen

eToro on yksi parhaista kryptovaluuttapörsseistä , joita voit käyttää uusien kryptovaluuttojen ostamiseen. Tämä pörssi tarjoaa kaupankäynnin lähes 50 eri kolikolla, mukaan lukien Algorand ja Decentraland. Voit luoda uuden tilin eTorolla muutamassa minuutissa, ja alustan avulla voit ostaa salausta luottokortilla, pankkikortilla, PayPal, Netellerillä tai Skrillillä.

Yksi parhaista asioista uusien kryptovaluuttojen ostamisessa eTorolla on, että sillä on alan alhaisimpia pikaostomaksuja. eTorossa maksat 3,9%, kun ostat esimerkiksi Algorandin, eikä mitään, kun myyt. Muut pörssit veloittavat vähintään yhtä paljon, plus kasaa ylimääräisiä maksuja luottokorttien käsittelystä.

eToro on riittävän helppo aloittelijoille, mutta alustalla on myös runsaasti työkaluja salauskauppiaille. Löydät teknisiä kaavioita ja mukautettavia indikaattoreita sekä perusteellisen analyysin tulevista kryptovaluutoista. eTorossa on myös sisäänrakennettu sosiaalinen verkosto, joten voit selvittää, mitä muut kauppiaat ajattelevat kuumista uusista kryptovaluutoista.

Ammattilaiset:

  • Käy kauppaa lähes 50 kryptovaluutalla
  • Erittäin alhaiset pikaostomaksut
  • Hyväksyy PayPal ja e-lompakot
  • Sisäänrakennettu sosiaalinen kaupankäyntiverkosto

Huonot puolet:

  • Ei tarjoa edistyneimpiä kaupankäyntityökaluja

🏷️ Sijoita eToron avulla jo tänään!

2. Coinbase – Spot-kaupankäynti yli 70 kryptovaluutalla

Coinbase on toinen huippuvaihto uusien kryptovaluuttojen ostamiseen. Löydät yli 70 digitaalista kolikkoa tästä pörssistä, ja Coinbase on ensimmäisten joukossa lisää lisää uusia kryptovaluuttoja, kun ne murtautuvat valtavirtaan.

Coinbasen erottaa todella coinbase pro -kaupankäyntialusta. Tämä spot-kaupankäyntirajapinta on suunniteltu kokeneita salauskauppiaita ajatellen ja tarjoaa kaiken muokattavissa olevista teknisistä indikaattoreista hintahälytyksiin markkinakaavioiden syvyyteen. Ominaisuusjoukko on erittäin laaja, varsinkin jos tavoitteenasi on käydä aktiivisesti kauppaa kryptovaluutoilla voittoa varten.

Coinbase veloittaa 0,5% osto- ja myyntitapahtumaa kohti riippumatta siitä, mitä kryptovaluuttaa ostat. Maksut nousevat kuitenkin 3.9%: iin tai korkeampiin, jos haluat tehdä kertaostoksen luotto- tai pankkikortilla. Joten suosittelemme ensisijaisesti Coinbasea spot-kaupankäyntiin välittömien salausostosten sijaan.

Ammattilaiset:

  • Yli 70 kryptovaluuttaa kaupankäyntiin
  • Kehittynyt salauskauppapaikka
  • Tukee hälytyksiä ja markkinatietojen syvyyttä
  • 0,5 % transaktiomaksu spot-kaupankäynnistä

Huonot puolet:

  • Erittäin korkeat maksut pikaosto- / myyntitilauksista

Uusien kryptovaluuttojen ostaminen: vaiheittainen opas

Oletko valmis ostamaan parhaat uudet kryptovaluutat vuonna 2022? Näytämme sinulle, miten voit aloittaa eToron käytön vain 3 yksinkertaisessa vaiheessa.

Vaihe 1: Rekisteröidy eToroon

Siirry eToron verkkosivustolle ja avaa uusi vaihtotili klikkaamalla Liity nyt . Kirjoita sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi ja salasanasi ja täytä sitten henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi ja syntymäpäiväsi. Saatat myös joutua lataamaan kopion ajokortistasi tai passista henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Vaihe 2: Talletusvarat

eToro vaatii uusia käyttäjiä tallettamaan vähintään 50 dollaria. Voit tehdä talletuksen luottokortilla, pankkikortilla, pankkisiirrolla, PayPal, Netellerillä tai Skrillillä.

Vaihe 3: Osta salausta

Nyt olet valmis ostamaan kryptovaluuttaa eTorossa. Etsi kolikko, jonka haluat ostaa, ja napsauta ’Kauppa’, kun se tulee näkyviin. Syötä sitten ostettava summa Yhdysvaltain dollareina ja napsauta ’Avaa kauppa.’

Osta parhaat uudet kryptovaluutat tänään

Uskomme, että Terra, Algorand, Curve, Decentraland ja Fantom ovat parhaat 5 uutta kryptovaluuttaprojektia vuonna 2022. Jokaisella näistä kryptovaluutoista on paljon lupauksia sekä sijoittajille että näiden alustojen käyttäjille.

Oletko valmis sijoittamaan näihin uusiin kryptovaluuttoihin? Aloita eToron käytön aloittaminen jo tänään!

🏷️ Sijoita eToron avulla jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras kryptovaluutta ostaa vuonna 2022?

Meillä ei ole kristallipalloa, mutta olemme innoissamme 5 uudesta kryptovaluutasta vuonna 2022: Terra (LUNA), Algorand (ALGO), Curve (CRV), Decentraland (MANA) ja Fantom (FTM).

Mitkä ovat 5 suosituinta kryptovaluuttaa vuonna 2022?

Viisi suurinta kryptovaluuttaa markkina-arvonsa mukaan vuonna 2022 ovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), BNB (BNB) ja USD Coin (USDC).

Pitäisikö minun ostaa uusia kryptovaluuttoja?

Uudet kryptovaluutat ovat erittäin riskialttiita sijoituksia, koska on vaikea tietää, mitkä niistä lähtevät ja mitkä flopaavat. Jos sijoitat uusiin kryptovaluuttoihin, on hyvä aloittaa pieni ja sijoittaa useisiin erilaisiin salausprojekteihin.

Mikä kryptovaluutta räjähtää vuonna 2022?

On vaikea sanoa, mikä kryptovaluutta näkee suurimmat voitot vuonna 2022. Jos meidän pitäisi arvata, osoittaisimme Terraa (LUNA). Salausharrastajat ja perinteiset sijoittajat ovat innoissaan Terra stablecoineista, mikä voi nostaa LUNA-kryptovaluutan arvoa.

5 thoughts on “5 parasta uutta kryptovaluuttaa

Vastaa

Back To Top