Bitget kaksinkertaistaa globaalin työvoiman salausalan ”talvesta” huolimatta 

Johtava maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta – Bitget, on suunniteltu kaksinkertaistamaan työvoimansa saavuttaakseen 1,000 henkilöstömäärää seuraavan kuuden kuukauden aikana nykyisestä markkinoiden laskusuhdanteesta huolimatta. Vuoden 2022 toisen neljänneksen alusta lähtien salausmarkkinat ovat olleet laskusuunnassa, mikä on lyhentänyt paljon projekteja ja aloitteita. Markkinoiden epävakauden keskellä negatiiviset markkinatunnelmat johtivat myös henkilöstömäärän vähenemiseen eri globaaleilla salausoperaattoreilla, joita vauhdittivat nopeasti muuttuvat taloudelliset olosuhteet sekä resurssien ylivuokraus ja väärä sijoitus.

Bitgetille johtava maailmanlaajuinen johdannaispörssi on kasvanut valtavasti ja tuottanut vahvaa ja toistuvaa kassavirtaa epävarmoista markkinaolosuhteista huolimatta. Tällaiset markkinatunnelmat eivät ole estäneet alustaa parantamasta tarjontaansa ja varmistamasta, että käyttäjien nopeasti kasvavat tarpeet täytetään. Vuoden 2021 alussa Bitgetillä oli pieni 150 hengen tiimi, ja se on sittemmin saavuttanut kolminkertaisen kasvun vuoden 2022 puolivälissä. Kasvavan kasvun huomioon ottamiseksi Bitget kiihdyttää rekrytointisuunnitelmaansa tasoittaakseen tietä tulevalle uudelle kehitykselle.

Bitgetin toimitusjohtaja Gracy Chen kommentoi: ”Aiemmin tänä vuonna ilmoitimme johdannaiskaupan volyymin saavuttaneen kaikkien aikojen korkeimman 8.69 miljardin dollarin maaliskuussa 2022. Viimeisen 12 kuukauden aikana kaupankäyntivolyymimme kasvoi yli 10-kertaiseksi, mikä on merkittävä saavutus, ja lisäksi käyttäjäkuntamme kasvoi merkittävästi kahteen miljoonaan käyttäjään maailmanlaajuisesti.”

Hän lisäsi edelleen: ”Olimme tietysti myös innokkaita laajentamaan tiimiämme vastaamaan nopeasti kasvaviin markkinatarpeisiin, mutta päätimme omaksua varovaisemman lähestymistavan heti alusta alkaen. Järjestämällä säännöllisiä tapaamisia globaalien ja alueellisten tiimiemme kanssa ymmärtääksemme, missä resursseja tarvitaan, pystyimme järjestelmällisesti ja tehokkaasti suorittamaan strategisia rekrytointeja. Kun jatkamme salaustalven kestämistä, se on meille täydellinen tilaisuus houkutella lahjakkuuksia markkinoille ja vahvistaa perustaamme, priorisoida kasvua ja olla valmis toivottamaan tervetulleeksi seuraava kryptoiden käyttöönottokierros, kun markkinat saavat takaisin voimaa.”

Bitgetin tavoitteena on kasvattaa globaalia työvoimaansa 1 000:een, mikä vastaa noin 500 uutta työntekijää vuoden loppuun mennessä, lähinnä tuotekehityksen ja asiakaspalvelun aloilla.

Vastaa

Back To Top