Suositut suoratoistopalvelut Suomessa vuonna 2024

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Vuonna 2023 Suomessa oli jo yli 5 miljoonaa suoratoistopalvelun tilaajaa, ja kasvu jatkuu edelleen. Suoratoistopalveluiden suosion kasvun taustalla on useita syitä, kuten:

 • Laajan valikoiman sisältö: Suoratoistopalvelut tarjoavat käyttäjilleen laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, lastenohjelmaa ja muuta viihdettä.
 • Helppokäyttöisyys: Suoratoistopalveluiden käyttö on usein helppoa ja vaivatonta. Voit katsoa sisältöä missä ja milloin vain, omilla laitteillasi.
 • Edullisuus: Suoratoistopalveluiden hinnat ovat yleensä edullisia verrattuna perinteiseen televisioon.

Suosituimmat suoratoistopalvelut Suomessa vuonna 2024

Suomessa suosituimmat suoratoistopalvelut vuonna 2024 ovat:

 • Netflix
 • Viaplay
 • HBO Max
 • C More
 • Yle Areena

Netflix

Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu, ja se on myös suosituin Suomessa. Netflix tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Netflixin sisältöä on saatavilla yli 200 maassa.

Viaplay

Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka on myös suosittu Suomessa. Viaplayn sisältö koostuu pääosin ruotsalaisista sarjoista ja elokuvista, mutta palvelussa on myös kansainvälistä sisältöä. Viaplayn käyttö on mahdollista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

HBO Max

HBO Max on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. HBO Maxin sisältöön kuuluvat muun muassa kaikki HBO:n alkuperäissarjat, kuten Game of Thrones, Chernobyl ja The Sopranos. HBO Max on saatavilla Suomessa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Latinassa, Euroopassa ja Aasiassa.

C More

C More on suomalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa live-urheilua, elokuvia, televisiosarjoja ja dokumentteja. C Moren urheilutarjontaan kuuluvat muun muassa NHL, Mestarien liiga, Formula 1 ja Jalkapalloliiga. C More on saatavilla Suomessa ja Ruotsissa.

Yle Areena

Yle Areena on Ylen maksuton suoratoistopalvelu, joka tarjoaa elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, lastenohjelmaa ja uutisia. Yle Areenan sisältöön kuuluvat muun muassa kaikki Ylen televisio- ja radio-ohjelmat. Yle Areena on saatavilla Suomessa.

Muita suosittuja suoratoistopalveluita Suomessa

Muita suosittuja suoratoistopalveluita Suomessa ovat muun muassa:

 • Amazon Prime Video
 • Ruutu
 • Hayu
 • MTV Katsomo
 • Discovery+

SkyShowtime Suomi

SkyShowtime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin Suomessa vuonna 2023. SkyShowtime tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. SkyShowtimen sisältöön kuuluvat muun muassa kaikki Paramount+:n, Sky Atlanticin ja Showtimen alkuperäissarjat. SkyShowtime on saatavilla Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

Suoratoistopalvelun valinta

Oikean suoratoistopalvelun valinta riippuu siitä, millaista sisältöä olet kiinnostunut. Jos haluat laajan valikoiman elokuvia ja televisiosarjoja, Netflix on hyvä vaihtoehto. Jos etsit ruotsalaista sisältöä, Viaplay on hyvä valinta. Jos haluat katsoa live-urheilua, C More on hyvä vaihtoehto. Jos haluat katsoa suomalaista sisältöä kannattaa suuntaa Yle Areenan puolelle.

Vastaa

Back To Top