Binancesta tulee lohkoketju- ja kryptovaluuttateollisuuden ensimmäinen jäsen kansallisessa NCFTA:ssa

LONTOO ja  DUBAI, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja  SINGAPORE,  18.1.2022  /PRNewswire/ —  Binance, maailman johtava lohkoketju- ja kryptovaluuttainfrastruktuurin tarjoaja, ilmoitti tänään liittyneensa National Cyber-Forensics and Training Alliance (NCFTA)-järjestöön, joka on voittoa tavoittelematon yritys, joka keskittyy tunnistamaan, validoimaan, lieventäen ja neutraloimaan verkkorikollisuuden uhkia. Binance on ensimmäinen lohkoketju- ja kryptovaluuttateollisuuden organisaatio, joka liittyy virallisesti allianssiin.

NCFTA perustettiin vuonna 2002, jotta voidaan jakaa vastuullisesti tietoa ja aiheiden asiantuntemusta yksityisen sektorin, lainvalvontaviranomaisten ja tiedemaailman kumppaneiden kanssa. Sen tavoitteena on kehittää ja jakaa uhkatiedustelua osana kansainvälistä pyrkimystä torjua ja voittaa kyberrikollisuutta. NCFTA:n aloitteet ovat auttaneet estämään yli 2 miljardin dollarin  mahdolliset tappiot ja käynnistämään tuhansia rikos- ja siviilitutkimuksia, jotka ovat johtaneet yli tuhanteen pidätykseen.

”Tietoverkkorikollisuus on maailmanlaajuinen uhka, joka kasvaa edelleen eksponentiaalisesti ja joka voi vaikuttaa yhteiskuntamme rakenteeseen”, sanoi Matt LaVigna, NCFTA: n toimitusjohtaja.

”Binance on alan johtaja, jolla on todistettu kokemus kansainvälisten kyberturvallisuustutkimusten tukemisessa. Johtajuudellaan, yhteistyöllä ja sitoutumisellaan kyberrikollisuuden vastaiseen sotaan ne parantavat kykyämme saavuttaa NCFTA: n nykyinen tehtävä ja auttavat mahdollistamaan turvallisen ympäristön paitsi lohkoketju- ja kryptovaluuttateollisuudelle myös kaikille”, Matt lisäsi.

Binance on rakentanut yhden maailman edistyneimmistä tiimeistä lohkoketju- ja kryptovaluuttapetosten torjumiseksi. Sen Binance Investigations Group avustaa aktiivisesti lainvalvontaviranomaisia maailmanlaajuisesti. Tähän mennessä Binance on tehnyt yhteistyötä satojen rikostutkintojen kanssa, jotka ovat johtaneet korkean profiilin pidätyksiin, mukaan lukien verkkorikollisten ryhmä, joka pesee  500 miljoonaa dollaria  ransomware-tuloissa.

”Jatkuvasti kehittyvä lohkoketju- ja kryptovaluuttateollisuus perustuu vahvaan yhteistyöhön teollisuuden, lainvalvontaviranomaisten ja valtion virastojen välillä”, sanoi Tigran Gambaryan, Binancen globaalin tiedustelun ja tutkimusten varatoimitusjohtaja. ”Liittyminen NCFTA: han on tärkeä askel yhteisessä taistelussamme kyberrikollisuutta vastaan ja kryptovaluuttaekosysteemin turvaamiseksi koko yhteisölle. Binancen tavoitteena on olla johtava tekijä kyberrikollisuuden, kiristyshaittaohjelmien ja terrorismin rahoituksen torjunnassa. Jatkamme kyberrikollisuuden torjuntaa ja lisäämme yhteistyötämme ja avoimuuttamme kumppanuudellamme NCFTA:n kanssa.”

Tietoja binancesta

Binance on maailman johtava lohkoketju- ja kryptovaluuttainfrastruktuurin tarjoaja, jolla on rahoitustuotepaketti, joka sisältää suurimman digitaalisen omaisuuden vaihdon volyymin mukaan. Miljoonien maailmanlaajuisesti luottama Binance-alusta on omistettu lisäämään käyttäjien rahanvapautta, ja siinä on vertaansa vailla oleva valikoima kryptovaluuttatuotteita ja -tarjouksia, mukaan lukien: kaupankäynti ja rahoitus, koulutus, data ja tutkimus, sosiaalinen hyvä, investoinnit ja inkubointi, hajauttaminen ja infrastruktuuriratkaisut ja paljon muuta. Lisätietoja on osoitteessa: https://www.binance.com.

Tietoja NCFTA:sta:

National Cyber-Forensics and Training Alliance on voittoa tavoittelematon yritys, joka keskittyy tunnistamaan, validoimaan, lieventäen ja lopulta neutraloimaan kyberrikollisuuden uhkia strategisten liittoutumien ja kumppanuuksien avulla kohdeasiantuntijoiden (pk-yritysten) kanssa julkisella, yksityisellä ja akateemisella sektorilla. NCFTA on aina valppaana uusien kyberuhkien paljastamisessa ja jakaa uhkatietoja ja pk-yritysten resursseja reaaliaikaisesti kaikilla aloilla ja kaikkien kumppaneidensa kanssa useiden viestintäkanavien kautta. Lisätietoja National Cyber-Forensics and Training Alliancesta on osoitteessa www.ncfta.net.

LÄHDE Binance

One thought on “Binancesta tulee lohkoketju- ja kryptovaluuttateollisuuden ensimmäinen jäsen kansallisessa NCFTA:ssa

Vastaa

Back To Top