Walmart-arkistointi paljastaa suunnitelmat luoda kryptovaluuttaa, NFT:t

Walmart Inc. valmistautuu luomaan oman kryptovaluuttansa ja keräämään ei-korvattavissa olevia rahakkeita. Jälleenmyyjä etsi joulukuussa useita uusia tavaramerkkejä,  jotka osoittavat, että se aikoo valmistaa ja myydä virtuaalituotteita, kuten elektroniikkaa, sisustusta, leluja, urheiluvälineitä ja henkilökohtaisia hygieniatuotteita Metaversessa.

CNBC: n ensimmäisen raportoiman sovelluksen vuoksi se on merkittävä askel vähittäiskaupan jättiläiselle, kun se tutkii, miten osallistu metaverseen, virtuaalimaailmaan, joka sekoittaa digitaaliteknologian näkökohtia. Walmart ilmoitti elokuussa pystyvänsä kehittämään ”digitaalisen valuutan strategiaa ja tuotesuunnitelmaa” samalla kun hän tunnisti ”kryptoon liittyvät investoinnit ja kumppanuudet”, yhtiön verkkosivuilla julkaistun työpaikkailmoituksen mukaan.

Hakemukset olivat yksi yrityksen joulukuussa 30 jättämästä flurrysta, mukaan lukien kolme ”Walmart Connect” -kohdassa – yrityksen nykyisen digitaalisen mainoshankkeen nimi – virtuaalivaluutan ja mainonnan rahoitusvaihtoon. Ostopalveluihin jätettiin myös hakemuksia ”Verse to Store”, ”Verse to Curb” ja ”Verse to Home”. Se etsii myös tavaramerkkejä walmart-nimen ja ilotulitteiden logon soveltamiseksi heath-hoitopalveluihin ja koulutukseen virtuaalitodellisuudessa ja lisätyssä todellisuudessa.

”Walmart tutkii jatkuvasti, miten kehittyvät teknologiat voivat muokata tulevia ostoskokemuksia”, yhtiö vastasi sähköpostitse antamassaan lausunnossa. ”Meillä ei ole tänään muuta jaettavaa, mutta on syytä huomata, että teemme rutiininomaisesti tavaramerkkihakemuksia osana innovaatioprosessia.”

Kaikki hakemukset jätettiin, mikä osoittaa, että yritys aikoo käyttää niitä, mutta ei ole vielä aloittanut sitä. Tavaramerkkejä ei rekisteröidä ennen kuin ne ovat todellisessa käytössä.

Walmartin kryptovaluuttasuunnitelmat olivat korkean profiilin huijauksen kohteena syyskuussa, kun väärennetty ilmoitus aiheutti lyhytaikaisen nousun Litecoinissa. Valeuutisjulkaisun mukaan Walmart alkaisi antaa asiakkaidensa maksaa Litecoinilla.

Silti Walmart on jatkanut kykyjen tutkimista kyseisessä maailmassa. Lokakuussa Arkansasissa toimiva Bentonville-jälleenmyyjä aloitti pilottiohjelman, jossa ostajat voivat ostaa Bitcoinia Coinstarin kioskeista joissakin sen yhdysvaltalaisissa myymälöissä. Coinstarin testi, joka tunnetaan koneista, joiden avulla asiakkaat voivat vaihtaa yhdysvaltalaisia kolikoita paperilaskuihin tai lahjakortteihin, sisältää 200 kioskia Walmart-myymälöissä.

Joulukuun alussa Walmartin talousjohtaja Brett Biggs sanoi analyytikkokonferenssissa, että yhtiö oli valmis sallimaan ostajien maksaa kryptovaluutassa, jos asiakkaat sitä vaativat, mutta yhtiö ei nähnyt tarvetta kiirehtiä mitään ominaisuuksia.

Vastaa

Back To Top