Artmarket.com lisää Ethereumin ja Bitcoinin monivaluuttaisiin Artprice-tietokantoihinsa vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja valmistautuakseen tulevaisuuteen Web 3.0:ssa

Perustamisestaan lähtien vuonna 1997 Artprice by Artmarket.com on aina ollut herkkä taidemarkkinoiden tärkeimmille suuntauksille ja mutaatioille. Itse asiassa vuosien varrella Artprice on ollut ensisijainen liikkeellepanija nykypäivän taidemarkkinoiden muokkaamisessa ja oli paljon edellä ketään muuta ennustaessaan sen dematerialisoitumista.

Internet oli tietysti suurin muuttuja, erityisesti nopeiden Internet-, kuituyhteyksien, 5G+: n ja hyvin pian satelliittikonstellaatioiden tulo matalilla kiertoradoilla, kuten Starlink. Näiden teknologisten edistysaskeleiden rinnalla olemme nähneet taidemarkkinatietojen ja tekoälyn (AI) Big Data -käsittelyn kehittyvän. Ennen jokaista näistä edistysaskeleista Artprice by Artmarket on pystynyt ennakoimaan ja integroimaan nämä uudet teknologiat sisäisesti erittäin hienostuneeseen T & K-kapasiteettiinsa.

Ethereum The Merge system ETH golden symbol on dark red background. Ethereum ETH will merge with Beacon Chain proof of stake system PoS. Vector illustration.

Artpriceen liittyvät 6300 maailmanlaajuista huutokauppataloa (yli kahden vuosikymmenen ajan) harjoittavat 98% myynnistään verkossa. Tämän dematerialisoinnin mahdollisti täydellinen luottamus, jonka Artprice by Artmarket.com pystyi luomaan standardoimalla kaikki taidemarkkinatiedot kaikista tapahtumista, olivatpa ne fyysisiä tai verkossa.

Johtava tarjoaja markkinoilla

Tämä selittää Artprice by Artmarketin aseman maailman johtavana taidemarkkinatiedon tarjoajana 25 vuoden ajan, jota tukee maailman suurin oma käsikirjoituskokoelma ja alkuperäiset myyntiluettelot, jotka on painettu maailmassa vuodesta 1700 lähtien, mikä puolestaan oikeuttaa globaalien taidemarkkinoiden digitaalisen standardoinnin.

Mutta heti kun taidemarkkinat olivat hyväksyneet digitaalisen kohtalonsa, tulivat NFT:t (Non Fungible Tokens) ja Metaverse, jotka työnsivät tätä dematerialisointia vielä pidemmälle ja loivat sillan toiseen kryptovaluuttojen maailmaan joka ”älykkään sopimuksen” (mukaan lukien tekijänoikeudet ja peräkkäiset siirtoasiakirjat) ja sen suojatun lohkoketjun kanssa,  on ehdottoman tärkeä väline aineettoman taiteen markkinoilla.

Artmarket.com keskittyy erityisesti Ethereumiin (ETH), vertailu kryptovaluuttaan (220 miljardin dollarin pääomitus) näillä uusilla taidemarkkinoilla unohtamatta Bitcoinia (BTC), joka on edelleen markkina-arvoltaan suurin historiallinen kryptovarallisuus (412 miljardia dollaria).

Viimeisten 3 vuoden ajan Artmarket.com on seurannut tiiviisti siirtymistä ”The Merge” –ohjelmaan Ethereum 2.0 Blockchainin täysin hiilihapottomaksi maailmanlaajuisen energiakriisin yhteydessä, joka on vasta alkamassa. Itse asiassa sen perustajan Vitalik Buterinin mukaan ”The Merge” –ohjelman ansiosta, jonka julkaisu on suunniteltu 15. syyskuuta 2022 (7 vuoden kehityksen ja onnistuneiden beetatestien jälkeen), Blockchain ETH: n sähkönkulutus kutistuu 99,95% sen jälkeen, kun siirryttiin ”Proof-of-Workista” (PoW) ”Proof-of-Stake” (PoS) -sovellukseen, lähde: https://ethereum.foundation/

Sotheby’s päätti äskettäin sitoutua vahvemmin Web 3.0:aan vahvistamalla taiteen NFT:lle omistautunutta tiimiään ja ennustamalla alan eksponentiaalista kasvua seuraavien viiden vuoden aikana. Christie’s, joka ei ole ylivoimainen ja joka on näyttänyt tietä Beeplen The First 5,000 Daysin historiallisella myynnillä  ennätyksellisellä 69.3 miljoonalla dollarilla, on äskettäin käynnistänyt ”Christie’s Venturesin”, sen sijoitusrahaston, joka on omistettu Web 3.0: lle ja digitaaliselle taiteelle.

Art NFT:t ja Metaversen muodostava Web 3.0 ovat kaukana epi-ilmiöstä. Ne edustavat todellista paradigman muutosta taidemarkkinoilla, tosiasiaa, joka on heijastunut laajasti maailman suurimpien huutokauppatalojen, taiteen ammattilaisten ja maksujohtajien, kuten Mastercardin, strategisissa mukautuksissa, jotka yhdistävät voimansa Binancen kanssa ”demokratisoidakseen” maksut kryptovaluutoissa.

Sama pätee Visaan ja sen salauskorttiin. Lähes kaikki globaalin rahoituksen toimijat ovat integroineet kryptovaluuttoja ja NFT:itä strategioihinsa. Samoin 95%: lla Global 500 Fortune -listatuista monikansallisista yrityksistä (500 parhaan maailmanlaajuisen ryhmän sijoitus) on kaikki integroitu kryptovarat ja Metaverse voidakseen käyttää Web 3.0: ta.

Ranskalaisen Le Figaro -sanomalehden (5. elokuuta 2022) pitkän artikkelin ”NFT: t sytyttävät taidemerkin t” mukaan: ”Maailmanlaajuiset NFT-markkinat tuottivat jo 44 miljardia dollaria vuonna 2021”. Kun otetaan huomioon, että verkkohuutokauppojen liikevaihto on nyt paljon edellä live-huutokaupan liikevaihtoa, tämä ei ole yllättävää.

Kryptovaluutat ja taiteen NFT:t sekä Metaverse ovat tuoneet taidemarkkinoille tuhansia uusia taiteen keräilijöitä ja harrastajia, joista suurin osa on huomattavasti edeltäjiään nuorempia. Taiteen NFT:itä on nyt yli 450 miljoonaa potentiaalista ostajaa. Koska he eivät ole vastenmielisiä spekulaatioille ja riskinotolle, he eivät koskaan harkitse hetkeäkään Web 3.0 -kryptouniversuminsa hylkäämistä.

Ja juuri tämä nuorten keräilijöiden ja harrastajien yhteisö on Artmarket.com uusia asiakkaita ja jotka luottavat usein palveluihimme. Nykyään heidän ensisijainen käytännön pyyntönsä on, että taiteen hinnat ilmoitetaan sekä ETH: ssa että BTC: ssä kaikissa Artpricen tietokannoissa, joten olemme tehneet niin.

Tämä valtava maailmanlaajuinen yhteisö ei voinut ymmärtää, että Artpricen viitetietokannat sisältävät vain maailman ensisijaiset fiat-valuutat, mainitsematta kahta tärkeintä kryptovaluuttaa (ETH ja BTC), jotka painavat yli 82% 21,000 XNUMX kryptovaluutasta (lukuun ottamatta vakaita kolikoita).

Artmarketin IT-, ekonometristen ja markkinointitiimien artprice on siksi mobilisoitunut hurjalla nopeudella tässä kunnianhimoisessa projektissa ”kaapatakseen” 450 miljoonaa potentiaalista taiteen NFT:n ostajaa, jotka vastaavat myönteisesti heidän pyyntöihinsä.

Tutkittuaan kysymystä pitkään ja sitouduttuaan sitten valtavaan työmäärään, Artmarket.com on jälleen ottanut merkittävän askeleen tarjoamalla tästä päivästä lähtien 8 828 384 huutokauppatulosta Bitcoinissa noteeratuille taideteoksille, jotka ulottuvat 1. helmikuuta 2011 (1 Bitcoin on 0,7 dollaria, 0,434031 puntaa ja 0,50707 euroa), ja sitten 5 814 866 huutokauppatulosta Ethereumiin,  7. elokuuta 2015 alkaen (1 Ethereum 3 dollarilla, 1,93626 punnalla ja 2,735523 eurolla).

ETH => https://www.artprice.com/artiste/15079/wassily-kandinsky/lots/passes?eth=1
BTC => https://www.artprice.com/artiste/15079/wassily-kandinsky/lots/passes?btc=1

Luonnollisesti nämä kymmenet miljoonat laskelmat tehtiin käyttämällä kryptovaluuttojen arvoja jokaisen myyntipäivän päivänä, ja historiallisen indeksoinnin suoritti Artmarket.com erittäin tehokkaat laskentalaitteet.

One thought on “Artmarket.com lisää Ethereumin ja Bitcoinin monivaluuttaisiin Artprice-tietokantoihinsa vastatakseen asiakkaidensa tarpeisiin ja valmistautuakseen tulevaisuuteen Web 3.0:ssa

Vastaa

Back To Top