JOHNNIE WALKER julkistaa viidennen JOHNNIE WALKER BLUE LABEL NFT DROP yksinoikeudella

Johnnie Walker, maailman ykkönen Scotch Whisky, on innoissaan voidessaan tarjota viskin ystäville mahdollisuuden omistaa erittäin rajoitettu painos Johnnie Walker Blue Label Ghost ja Rare Port Dundas Master Set. Tuodakseen Master Setin keräilijöille maailmanlaajuisesti Johnnie Walker tekee yhteistyötä BlockBar.com (maailman ensimmäinen suoraan kuluttajille tarkoitettu luksusviinin ja -väkevien alkoholijuomien NFT-markkinapaikka) ja Vayner3:n (Web3-konsulttiyritys vaynerX:n sateenvarjon alla, jonka perusti sarjayrittäjä Gary Vaynerchuk).

Rajoitettu painos Johnnie Walker Ghost and Rare -sarja on suunniteltu käyttämällä korvaamattomia ”haamuviskejä” ja muita uskomattoman harvinaisia ilmaisuja vertaansa vailla olevista Johnnie Walker -varannoista, joita käytettiin palkitun Johnnie Walker Blue Labelin luomiseen. Tämä uusin julkaisu tutkii poikkeuksellisten ja harvinaisten viskien luonnetta yhdestä maailman kuuluisimmista viljaviskitislaamoista, Port Dundasin Glasgow’n ”haamutislaamosta”.

Tämä tunnettu tislaamo, joka sijaitsee Forthin ja Clyden kanavan rannalla, toimitti erillisen skottinsa Glasgow’sta satamiin ympäri maailmaa lähes 200 vuoden ajan. Vuonna 1811 rakennetusta Port Dundasista tuli viskiä sekoittava voimanpesä, joka tunnetaan erottuvasta makeasta ja herkästä viljaluonteestaan ennen kuin se suljettiin vuonna 2010.

Viidennen erän ja Master Blender Emma Walkerin ensimmäisen Johnnie Walker Blue Label Ghost- ja Rare-julkaisun muistoksi keräilijät voivat hankkia 1/75 rajoitetun erän Ghost- ja Rare Port Dundas Master Set -settejä, jotka ovat saatavilla yksinomaan BlockBar.com. Master Seteissä on fyysinen 1 litran pullo, jonka on allekirjoittanut Emma Walker; NFT-pullo (pullon digitaalinen versio); palkitun generatiivisen tekoälytaiteilijan ja valokuvaajan Ivona Taun ainutlaatuinen digitaalinen taideteos; ja pääsy ainutlaatuiseen virtuaaliseen tarinankerrontakokemukseen Emma Walkerin ja Ivona Taun kanssa, jossa he jakavat inspiraationsa mestariteostensa takana. Niillä, jotka polttavat NFT:nsä, on ensisijainen pääsy seuraavaan Diageo-pudotukseen BlockBar.com.

Ivonan NFT-taide tässä Master Setissä saa inspiraationsa luonnon elintärkeästä elementistä ja voimasta, vedestä, ja se perustuu hänen ”Aaltojen alla” -projektiinsa. Hänen prosessinsa koostui useista tekoälyn vaiheista luodakseen 75 ainutlaatuista NFT:tä, jotka vangitsevat jatkuvan veden virtauksen ja jokaisessa Ghost- ja Rare Port Dundas -pullossa kesytetyn veden rinnastuksen. Jokainen 75 NFT: stä eroaa, mikä tekee niistä yhtä harvinaisia kuin itse viski.

Ivona Tau sanoo: ”On uskomatonta nähdä Johnnie Walkerin kaltaisten globaalien tuotemerkkien investoivan digitaalisiin sisällöntuottajiin tuodakseen näkyvyyttä työhömme. Olen ylpeä siitä, että minulla on ollut mahdollisuus tehdä yhteistyötä Johnnie Walkerin kanssa ja jakaa taiteellinen näkemykseni tästä rajoitetun erän viskijulkaisusta Web3:n yhteisöille.”

Eksklusiivinen Johnnie Walker Blue Label Ghost ja Rare Master Setit juhlivat Port Dundasin perintöä, Johnnie Walker Master Blender Emma Walkerin uskomatonta käsityötaitoa ja Web3-kulttuurivallankumousta.

Johnnie Walker -tiimi asiantuntevista viskinvalmistajista, jota johti Johnnie Walker Master Blender Emma Walker, valitsi port Dundasin kypsyvän viskin erottuvimmat ilmaisut tähän uuteen rajoitettuun painokseen. Walker valitsi pienen määrän erottuvia, ikääntyneitä viskejä Johnnie Walkerin varastoista, jotka kaikki kypsyivät kahdessa eri puulajissa lisätäkseen sekoitukseen syvyyttä ja kerroksia. Ghost and Rare Port Dundasissa on ripaus kermaisia vaniljan vivahteita viskeistä, jotka on kypsytetty toiseksi täyttävissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä, ja hienovarainen puumauste skotti, joka on kypsynyt ensimmäisissä täytteissä erittäin hiiltyneissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä.

”Port Dundas oli aikanaan yksi maailman hienoimmista viljaviskitislaamoista, ja harvinaiset ilmaisut, jotka olemme valinneet varannoistamme, ovat yksi erottuvimmista, joita se on koskaan tuottanut. Niiden hidas kypsyminen antaa suloisen ja herkän Grain-hahmon kukoistaa”, Emma sanoo. ”Nämä harvinaiset viskit korostavat Port Dundasin tislaamohahmoa ja esittelevät täydellisesti upean maun syvyyden, jonka tämä viljaviski tuo Johnnie Walker Blue Labelille. Se on uskomaton luonne inspiroi meitä luomaan jotain todella poikkeuksellista, joka kunnioittaa kunnolla tämän kerroksisen Glasgow’n tislaamon viskinvalmistajia.

Port Dundasin tuoksuvan puumaustehahmon täydentämiseksi Emma ja hänen tiiminsä valitsivat käsin kaksi muuta ”haamuviskiä” Cambusin ja Broran tislaamoista[2] ennen kuin yhdistivät nämä muihin hyvin harvinaisiin skottilaan viidestä ikonisesta tislaamosta. Port Dundasin kermaiset, puiset muistiinpanot sisältävät vaniljan ja pehmeän savun Cambusin ”haamuviskeistä” ja alkuperäisistä Broran varastoista. Muut Cameronbridgen ja Glenkinchien hyvin harvinaiset viskit paljastavat maustettujen omenoiden muistiinpanoja Clynelishin, Dailuainen ja Auchroiskin rinnalla tuoden persikoiden ja marjojen aromeja.

Tämä ainutlaatuinen NFT-tilaisuus seuraa onnistuneita Web3-kampanjoita Johnnie Walker Masters of Flavour 48-Year-Oldin ja Johnnie Walker VeeFriends Gift Goat -yhteistyön lanseeraamiseksi aiemmin tänä vuonna.

Emma Walkerin ja Ivona Taun uraauurtavien saavutusten kunniaksi Johnnie Walker luo naisille enemmän mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteensa omalla yritysapurahalla IFundWomenin kautta  – naisten omistamien yritysten rahoitusmarkkinoilla. IFundWomen on jatkuva kumppani Johnnie Walker ’First Strides’ -aloitteessa, jonka tavoitteena on juhlia ja antaa ihmisille ja organisaatioille mahdollisuus viedä kulttuuria eteenpäin.

”Toista NFT-julkaisua varten päätimme luoda Ghost and Rare Port Dundas Master Setin, koska sen avulla voimme viedä kuluttajan Johnnie Walker -maailmaan viskin maistelun lisäksi ja tutkia ikonisia, harvinaisia varantojamme”, sanoo Sophie Kelly, DIAGEO North America -viskien varatoimitusjohtaja. ”Viski-innovaatioiden johtajana ja kollektiivisen edistyksen mestarina Johnnie Walker jatkaa merkityksellisten suhteiden edistämistä kuluttajiin puolustamalla Web3:n sisällöntuottajia ja yhteisön johtajia. Pysy kuulolla saadaksesi lisää jännittäviä yhteistöitä horisontissa.”

”BlockBar avaa yksinomaisen pääsyn joihinkin maailman niukimpiin nesteisiin, ja olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä yhden ikonisimmista viskibrändeistä sen Johnnie Walker Blue Label Ghostin ja Rare Port Dundasin lanseerauksessa”, sanoo Dov Falic, BlockBarin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Yksi tehtävistämme BlockBarilla on tukea naisia viinin, väkevien alkoholijuomien ja web3:n parissa, joten olemme myös iloisia voidessamme tukea IFundWomenia tämän yhteistyön kautta.”

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Johnnie Walkerin ja laajemman Diageo-portfolion kanssa, kun yritys jatkaa matkaansa Web3:ssa keskittyen tekijöiden voimaannuttamiseen ja eksklusiivisten yhteisökokemusten rakentamiseen, jotka kertovat heidän perinnöstään, ammattitaidostaan ja aitoudestaan”, sanoi Vayner3:n presidentti Avery Akkineni. ”Uusin Johnnie Walker Ghost- ja Rare x Ivona Tau -yhteistyöjulkaisu Blockbar.com on tilaisuus tarjota uusia ja jännittäviä kokemuksia sekä henkikeräilijöille että Web3-yhteisölle.”

75 rajoitetun erän Ghost- ja Rare Port Dundas Master Set -sarjat putoavat BlockBar.com klo 10 ET perjantaina 9. syyskuuta. NFT:n, jonka hinta on 775 USD (noin 0,51 ETH), voi ostaa BlockBar.com ETH:lla tai luottokortilla. Klo 10 aamulla ensimmäisillä käyttäjillä, jotka varaavat pullon, on sitten 10 minuuttia aikaa kassalle. Käyttäjät, jotka kirjautuvat onnistuneesti ulos, saavat NFT: n (digitaalinen versio), joka edustaa todistetta fyysisen pullon aitoudesta ja omistajuudesta , jota säilytetään BlockBarin kanssa, kunnes pullon omistaja on valmis ”polttamaan” lunastettavan NFT: n. Pullojen omistajat voivat lahjoittaa tai jälleenmyydä tämän NFT:n BlockBar.com-markkinoilla.


Muuta luettavaa muualta:

Vapaa-ajalla uutta ajatuksia

Oletko kahvijuojana perussuomalainen eli suodatinkahvin ystävä? Nimittäin viimeisten vuosien aikana suomalaiset ovat lisänneet huomattavasti myös uusien kahvien juomista, makukahvien, tummien kahvien ja se on tapahtunut paljolti kapselikahvien kautta, miten sinulla?

Meillä on myös entistä enemmän sitä vapaa-aikaa käytettävissä, ja samalla myös entistä enemmän varallisuutta, joten olemme alkaneet käyttää rahaa itseemme, tehdäksemme meistä tyytyväisempiä ja samalla tehdäksemme itsemme kauniimmaksi. Samalla olemme entistä tietoisempia myös eläinystäviemme kuten koirien tarpeista, sillä ovathan koirat kuitenkin yksi ihmisen parhaista ystävistä. Tämä kaikki vie meidät kohti tervettä perhettä, ja entistä terveellisempää arkea, kai.

Nämä asiat ovat yhteiskunnallinen kehitys ovat tuoneet arkeemme myös ajatuksia kierrättämisestä ja tulevaisuudestamme erilaisin tavoin – meistä on tullut entistä vastuullisempia kuluttajia ja jatkossa meidän on oltava sitä enemmänkin. Miten sinä esimerkiksi omassa arjessasi huomioit erilaiset vastuullisuuteen liittyvät kysymykset? Ja kun teet tulevaisuudessa päätöksiäsi, oletko miettinyt myös oman taloutesi hallintaa ja kehittämistä, jopa sijoituspalveluiden kautta?

Kahvittelu, kauneudenhoito, koiran kanssa lenkkeily ja oman vastuullisuuden miettiminen liittyvät myös oman kehon kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen vai oletko sittenkin uusia laihduttamisideoita etsimässä?

Tekemisellekin on entistä enemmän vaihtoehtoja kaiken lisääntyneen ajan kanssa, me voimme aikuisina aloittaa vaikka uuden pelin pelaamisen, sillä pelaaminen on ihan ok nykyään kaiken ikäisille, tai voimme alkaa oikeasti opetella jotain aivan uutta ja teknistä osaamista itsellemme – kotioloissa, etänä vaikka iltaisin.

Pidä huolta itsestäsi

Samalla kun aikuisten vapaa-aika ja elintaso kohoaa, on entistä tärkeämpää myös huolehtia itsestään, se tarkoittaa myös oman ruokailun tarkempaa vahtimista ja miettimistä. Tosiasia nimittäin on, että suomalaiset elävät entistä pidempään, ja meidän on myös oltava työkuntoisia entistä vanhemmiksi. Tuohon oman ruokailun kehittämiseen löytyy kyllä työkaluja netistä, kuten reseptinurkka, joka tarjoaa helppoja kotireseptejä ihan aloittelevillekin kotikokeille, ja vielä yleensä gluteenittomina. Samalla voisit miettiä, että oletko ajan tasalla vitamiineista ja hivenaineista?

Jos vaikka ajattelet omaa itseäsi sijoituskohteena, voiko parempaa kohdetta edes olla? Ja jos sitten jossain vaiheessa käy arjessa, että rahasta on tiukkaa – markkinoilta kyllä saa lainaa hetkellisiin tarpeisiin, mutta käytä hetki aikaa tehdessäsi valintaa, sillä niitä laina- ja vippivaihtoehtoja kyllä löytyy.

Vastaa

Back To Top