Bitcoin laskee alle 40 000 dollarin, kaikki eetteristä

Bitcoin saa edelleen suurimman osan kryptovaihdoista 15,3 miljoonalla dollarilla, näin kertoo digitaalisen omaisuudenhoitajan CoinSharesin tiedot maanantaina. Eetteri (ETH) on maailman toiseksi suurin kryptovaluutta markkina-arvoltaan bitcoinin jälkeen.

Kryptovaluuttaongelmat näkivät Bitcoinin laskevan keskiviikkona lyhyesti alle 40 000 dollarin ensimmäistä kertaa elokuun jälkeen epävakaassa kaupankäynnissä. Tämä on kolmas peräkkäinen virtuaalivaluutan laskupäivä.

Kilpailijat, mukaan lukien Ether ja Litecoin, myös laskivat.

Bitcoinin on otettava 200 päivän liukuva keskiarvo uudelleen 46 000 dollariin ja vahvistuttava ennen kuin kollektiivinen huokaus voidaan päästää julki, Antoni Trenchev, kryptolainanantaja Nexonin perustaja, kertoi uutistoimisto Reutersille.

Lasku johtui tiistaina käydystä kryptovaluuttoja koskevasta keskustelusta, jossa Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission puheenjohtaja Gary Gensler sanoi, että aiemmat pankkien ja muiden yksityisiä rahanmuotoja tarjoavat yritykset ovat olleet laskussa.

Gensler toisti, että Yhdysvaltain arvopaperisäännöt antavat virastolleen suuren auktoriteetin digitaalisten kuponkien suhteen. Hän sanoi myös, että digitaalisten merkkien valvonnassa on joitain ”aukkoja”, joita kongressi voisi auttaa korjaamaan, kuten kryptovaluutan vaihdon säätely.

Digitaalisen valuutan sisäänvirtaus vuonna 2021 oli edelleen vahva 5,96 miljardia dollaria.

On olemassa monia kryptovaluuttoja, blockchain -alustoja ja pörssejä, jotka ovat saaneet näkyvyyttä viime vuosina. Nämä ovat: Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Binance Coin (BNB) ja Solana (SOL). Bitcoinin jälkeen suosituin on Etherium.

Ethereum ei ole lohkoketju tai kryptovaluutta. Se on itse asiassa protokolla (joukko sääntöjä tai menettelyjä). Alkuperäinen Ethereum jakautui kahteen lohkoketjuun – Ethereum ja Ethereum Classic – vuoden 2016 hajautetun autonomisen organisaation (DAO) hakkeroinnin jälkeen.

Ethereum (ETH) on maailman toiseksi suurin salaus markkina-arvoltaan bitcoinin jälkeen. Ohjelmoija Vitalik Buterin suunnitteli Ethereumin vuonna 2013.

Suosituimmat Ethereum-tunnukset ovat Stablecoins, jotka heijastavat fiat-valuuttojen, kuten Yhdysvaltain dollareiden, arvoa, hallintomerkit, jotka edustavat äänioikeutta hajautetuissa organisaatioissa, ja ei-vaihdettavat rahakkeet (NFT), jotka edustavat kerättävää digitaalista taidetta.

Vastaa

Back To Top