Tavoittaako Bitcoin uuden huipun vai jatkuuko laskusuunta

Bitcoin kryptovaluutta

Bitcoinin (BTC) hinta näyttää noudattavan hyvin ainutlaatuista fraktaalikuviota, joka viittaa siihen, että Bitcoinin hinta voi osua 30 000 dollarin tukitasolle vuoden loppuun mennessä. Jos BTC:n hinta noudattaa samaa polkua kuin ensimmäisen vuosipuoliskon aikana, sijoittajien pitäisi odottaa uutta vetäytymistä ennen kuin älykäs raha pääsee takaisin markkinoille, mutta näin ei välttämättä ole.

2021 Fraktaalikuvio

Teknisessä analyysissä fraktaalikuvio toistaa hintatoimia, jotka ovat itse samantapaisia ja toistuvat uudelleen. Jos esimerkiksi vertaamme tämän kesän rallia matalalla tammikuun puolivälin ralliin, hintarakenne näyttää hyvin samanlaiselta, mutta pienemmässä mittakaavassa. Hintavertailu vaikuttaa melko vakuuttavalta, ja se ennakoi, että olemme laskusuuntaisen murron partaalla, samanlainen haittapuoli, joka on alle huomattavan psykologisen määrän 50 000 dollaria, joka tapahtui toukokuun puolivälissä ja lähetti arvokkaimman kryptovaluutan hinnan kohti 30 000 dollarin alhaista hintaa. Olemme tällä hetkellä samassa paikassa, mutta tällä kertaa BTC: n hinta on yli 40 000 dollarin tason, ja valmis murtautumaan huonoon suuntaan, kuten se teki toukokuun puolivälissä.

RSI Momentum

Lisäksi RSI-oskillaattori on painanut laskusuuntaa suosivat laskevat momentum-lukemat. Samaan aikaan BTC: n hinta on kamppaillut saadakseen takaisin 200 päivän liikkuvan keskiarvon, ja vaikka käymme kauppaa alle SMA: n, suuntaus on edelleen laskeva.

Tarinan toinen puoli

Pörssimalli, johon monet kauppiaat uskovat, viittaa siihen, että BTC saavuttaa 100 000 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä. Jää nähtäväksi, näemmekö murtumisen haittapuoleen vai uudistetun härkäjuoksun. Lokakuu ja marraskuu ovat olleet historiallisesti parhaita kuukausia Bitcoinille ja kryptomarkkinoille yleensä. Jos historia toistuu, voimme odottaa suurta kasvua seuraavien kahden kuukauden aikana.

Vastaa

Back To Top