Treehouse kerää 18 miljoonaa dollaria deFi-analytiikan standardin luomiseksi

SINGAPORE, maaliskuu 16, 2022 /PRNewswire/ — Treehouse (Web3-yritys) joka muuntaa ketjutietoja merkityksellisiksi mittareiksi auttaakseen hajautettua rahoitusta (DeFi) sijoittajia tekemään tietoon perustuvia taloudellisia päätöksiä ilmoitti 18 miljoonan dollarin siemenkierroksen korotuksesta.

A view of Harvest

Julkistamaton suuri FinTech-sijoittaja johti kierrosta strategisten sijoittajien osallistumisella, mukaan lukien Mirana Ventures, Lightspeed, MassMutual Ventures, Binance, Global Founders Capital, Jump Capital, Moonvault Capital, Wintermute, GSR, K3 Ventures, LeadBlock Partners, Coinhako, Bitpanda, Pintu, The Brooker Group, Venturra, AlphaLab Capital, Pulsar Trading, Fundamental Labs, Berioza Associates, CRC Capital, Portofino, Do Kwon of Terraform Labs,  SoftBank Vision Fundin ylimmät johtajat ja paljon muuta.

Vain 11 kuukautta sitten perustettu Treehouse, jota tukee tiimin sitoutuminen taloudelliseen osallisuuteen, rakentaa tarvittavaa infrastruktuuria, jotta tavalliset ihmiset voivat hyödyntää täysimääräisesti DeFin mahdollistamia rahoitustuotteita ja -palveluita. Treehousen tuoteekosysteemi voimaannuttaa ja muokkaa tapaa, jolla osallistujat ovat vuorovaikutuksessa DeFi-talouden kanssa.

BNB-ketjussa jaamme myös Treehousen uskon taloudelliseen osallisuuteen. Kasvurahastomme on perustettu auttamaan kryptovaluutan käyttäjien seuraavassa aallossa, ja uskomme Treehousen tuovan meidät lähemmäksi tätä tavoitetta. Kannustamme kaikkia BNB Chain -ekosysteemiin liittyviä DeFi-käyttäjiä ottamaan vastuun taloudellisesta tulevaisuudestaan Harvest by Treehousen avulla.

Clinton Teh BNB Chain Growth Fund

Kattavin DeFi Analytics -alusta

Harvest, yrityksen lippulaivatuote, indeksoi lohkoketjuja ja purkaa käyttäjien DeFi-asennot esittämään historiallisia tietoja, voittoa ja tappiota (P&L) ja riskimittareita saumattomassa ja erittäin intuitiivisessa käyttöliittymässä. Analytiikka-alusta tarjoaa tietoja, jotka eivät aiemmin olleet käytettävissä DeFi: ssä, ja luo käyttäjille standardin analysoida deFi-riskejä, jotka liittyvät heidän nykyisiin ja historiallisiin positioihinsa.

Kun DeFi-protokollien, tuettujen L1-, L2- ja siltojen määrä kasvaa ajan myötä, Treehousen lähestymistapa rakentaa oma tietuejärjestelmä jokaiselle DeFi-käyttäjälle tulee kriittisen arvokkaaksi ja suureksi erottimeksi. Teknisen tarkkuuden lisäksi on kaunis, yksinkertaistettu kojelautakokemus, joka on optimoitu työpöydälle ja mobiililaitteille palvelemaan sekä edistyneitä että vähittäissijoittajia.

Lightspeedin Hemant Mohapatra ja Marsha Sugana

Wintermute on ylpeä voidessaan tukea Treehousea heidän missiossaan tehdä DeFi-salkkujen hallinnasta helppoa ja merkityksellistä. Niiden ketjujen väliset kojelaudat ja kattava analytiikka, erityisesti kyky seurata P&L: tä, joka johtuu pooleista, joissa tarjoat likviditeettiä, ovat mullistavia teollisuudelle.

Dominic Chrumka Wintermute

Harvest ja sen jälkeen

Perustamisestaan vuoden 2021 puolivälissä Treehouse on kasvanut eksponentiaalisesti yli 100 ihmiseen ja lanseerannut Harvest Betan. Kerätyt uudet varat menevät Treehousen kasvun vauhdittamiseen seuraavasti:

  • Harvestin lohkoketjun ja protokollan kattavuuden laajentaminen
  • Uusien tuotteiden ja ominaisuuksien rakentaminen vähittäis- ja institutionaalisille käyttäjille
  • Infrastruktuurinsa skaalaaminen, jotta käyttäjät voivat kokea erittäin saumattoman ja matalan viiveen alustan
  • Tietoisen ja innovatiivisen yhteisön rakentaminen kuratoidun sisällön (oma tutkimus) ja kannustinohjelmien avulla
  • Maailmanluokan lahjakkuuksien palkkaaminen globaaleihin toimistoihinsa

Olemme kiitollisia siitä, että meillä on mukanamme joukko kumppaneita, joilla on niin syvä tekninen asiantuntemus ja verkostot sekä kryptovaluutassa että perinteisissä rahoitusekosysteemeissä. Tämän rahoituskierroksen avulla voimme toteuttaa visiomme auttaaksemme käyttäjiä navigoimaan luottavaisesti DeFissä.

Treehousen toimitusjohtaja Brandon Goh

Kun kasvava määrä sijoittajia hyppää DeFi-bandwagoniin, tämä on täydellinen aika Treehouselle tuoda esiin huippuluokan analytiikka-alustansa yleisölle. Kun puhuimme heille ensimmäisen kerran, olimme innoissamme heidän oivalluksistaan, jotka saivat heidät rakentamaan ainutlaatuisen tuotteen, jota maailma ei ollut koskaan ennen nähnyt. Yhtenä Treehousen varhaisimmista tukijoista olemme täysin sitoutuneita heidän edistymiseensä ja innoissamme pitkäaikaisesta kumppanuudesta.

Melvin Hade, Global Founders Capital APAC: n osakas

Jos haluat nähdä analyyttisen erittelyn nykyisistä ja historiallisista BNB-ketjun kannoistasi Harvestissa, käy osoitteessa www.treehouse.finance.

Vastaa

Back To Top